Yapılan Haksızlık
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Yapılan Haksızlık
Merhabalar,
Uzun zamandır iş dolayısıyla giremiyordum fakat arkadaşlarım bir şey söyledi ve forumdan baktım fakat arkadaşlarım forumda aktif anlayan biri değil bilgilendirme olması lazımdı.Bunun üzerine whatsapdan yardım için mesaj attım ve ss'ini de paylaşıcam ilgisiz bi şekilde açıklama yaptırmayacak bir cevap geldi oysaki zamanında ömer telliye mesaj atmıştım konu hakkında.Şu zamana kadar hiçbirtürlü csdurağına kötüleme yada başka birşey yapmadık ve yıllardır kaliteli diyip oynadık haylada öyle ama şuan yapılan yanlış.Serveri alırken belli bi ücret ödendi 1 saat öncesine kadar serveri kurtarıyım csduragi anlayıslı davranır diye düşünüyordum.Fakat kesınlıkle para ıcın oldugunu dusunuyorum ama bizi ilgilendirmez ama böyle bi davranışa susmamızda
beklenemez.
Engellemek cevap hakkı vermeden ve takmadan konusmak ? Bu mesaj silinceğini düşünüyorum ama eleştiriye açık olmanızı isterim.Gerekli yerlere zaten şikayet edicem nedenide bu şekilde olmamılıydı.
Şu zamana kadar yanlış bişeyim olmadı boş lafta atmadım fakat üzelerek söylüyorum ortada bir yanlış var ve hakkımı arayacağım.
213.238.173.23
Uzun zamandır iş dolayısıyla giremiyordum fakat arkadaşlarım bir şey söyledi ve forumdan baktım fakat arkadaşlarım forumda aktif anlayan biri değil bilgilendirme olması lazımdı.Bunun üzerine whatsapdan yardım için mesaj attım ve ss'ini de paylaşıcam ilgisiz bi şekilde açıklama yaptırmayacak bir cevap geldi oysaki zamanında ömer telliye mesaj atmıştım konu hakkında.Şu zamana kadar hiçbirtürlü csdurağına kötüleme yada başka birşey yapmadık ve yıllardır kaliteli diyip oynadık haylada öyle ama şuan yapılan yanlış.Serveri alırken belli bi ücret ödendi 1 saat öncesine kadar serveri kurtarıyım csduragi anlayıslı davranır diye düşünüyordum.Fakat kesınlıkle para ıcın oldugunu dusunuyorum ama bizi ilgilendirmez ama böyle bi davranışa susmamızda
beklenemez.
Engellemek cevap hakkı vermeden ve takmadan konusmak ? Bu mesaj silinceğini düşünüyorum ama eleştiriye açık olmanızı isterim.Gerekli yerlere zaten şikayet edicem nedenide bu şekilde olmamılıydı.
Şu zamana kadar yanlış bişeyim olmadı boş lafta atmadım fakat üzelerek söylüyorum ortada bir yanlış var ve hakkımı arayacağım.
213.238.173.23
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yapılan Haksızlık
Ana panel paylaşmak yasak diye biliyorum,son söz Ömer Telli'de.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yapılan Haksızlık
Ana panel paylaşmak ?
Asla böyle birşey mümkün değildir biz 7 senedir kardeş dediğim çoçuklarla birlikteyim ve ben işte olduğumda onlar ilgileniyor.
Beni fevri davrandıran oda değil wpde olan konuşma.
Linklerini gizle |
-
Yapılan Haksızlık
Son dönem mert kardeşimizle birlikte güzel bir ortaklığımız olmaya başlamıştı, kendisi sunucuyu kiralama veya devir gibi işlemlerden uzak durduğunu zaten net olarak belirtmişti en başta, halil ve hasan kardeşimizin aracılığı ile birlikte cs23com da beraberdik, sunucunun asıl sahibi ve tek sahibi Merttir. Işlerinin yoğunluğundan kendisi çok fazla aktif olamıyordu bu yüzden çok güvendiği ve yıllardır beraber olduğu arkadaşıyla beraberdi. Umarız bu konu düzgün bir şekilde kapanır.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yapılan Haksızlık
Okumanız yazmanızda mı yok arkadaş sizin ? kalkıp burada bizi tehdit edip birde üzerine para için yapıldığını düşünüyorum diye iftiralarda bulunuyorsunuz.
Bak panelde ne yazıyor.
Aynı durumdan olan cs33 sahibi gelip bizimle iletişime geçti, yapması gerekenleri anlattık ve sunucusu şuan devam ediyorken siz kim oluyorsunuz da bize böyle ithamlarda bulunuyorsunuz ?
Bak panelde ne yazıyor.
Sunucu sahibinin isim soy ismi İBRAHİM D****, siz kimsiniz ? Hangi akla hizmet gelip burada bu mesajları yazıp üzerine pis pis ithamlarda bulunuyorsunuz ?Kısa süre içerisinde sunucu ismi değişikliği yapmış veya sürekli farklı isimlerden ödeme yapılmış sunucuların hizmetleri iptal statüsüne alınmıştır.
Hizmetleri iptal durumuna alınmş kişiler 0212 909 1992 WhatsApp numarasından ivedilikle bizlerle iletişime geçip bu değişikliklerin veya farklı ödemelerin sebebini açıklamak ile yükümlüdür.
Sunucu sahibi harici iletişime geçen kişiler hiç bir şekilde kale alınmayacaktır.
Aynı durumdan olan cs33 sahibi gelip bizimle iletişime geçti, yapması gerekenleri anlattık ve sunucusu şuan devam ediyorken siz kim oluyorsunuz da bize böyle ithamlarda bulunuyorsunuz ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yapılan Haksızlık
Peki ömer bey teseşkkürler 1 yıl önce mailden konuşmuştuk bakarsanız hatırlarsınız tehtit ettiğimde yok biz anlaşamaycağız hukuk yolundan anlaşacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca wp de konuşma hakkı verilse açıklardım direk engellemekte sizin ayıbınız.
Ayrıca wp de konuşma hakkı verilse açıklardım direk engellemekte sizin ayıbınız.
Linklerini gizle |
-
Yapılan Haksızlık
Sunucu sahipleri dışında sunucularda hak iddia eden kişilere zaman ayıracak vaktimiz yok, keza mert isimli arkadaş sunucu sahibi değil iyi günler diye normal bir cevap verdik engelleme yapmadık,
Açıklama yerine saçma sapan
]quote}? Yok artık[/quote]
derseniz haliyle engellenirsiniz, bunu açıkça paneldeki duyuruda belirtmişiz
Dilediğiniz hukuksal yola başvurabilirsiniz
]quote}? Yok artık[/quote]
derseniz haliyle engellenirsiniz, bunu açıkça paneldeki duyuruda belirtmişiz
Linklerini gizle |
-
Yapılan Haksızlık
Bu sekilde olması gercekten uzucu hakkımızı almak için ugrasacagiz.
Linklerini gizle |
-
Yapılan Haksızlık
Sunucu sahibi iletişime geçsin diyoruz hala daha gram hak iddia edemeyecek kişiler, haktan hukuktan bahsediyor. Zamanımızı çalmayınız sunucu sahibi iletişime geçsin gerekli şartlar ve kısıtlamalar sunulur devam edilir başka kimse ile işlem yapmayız
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yapılan Haksızlık
derseniz haliyle engellenirsiniz, bunu açıkça paneldeki duyuruda belirtmişizÖmer TELLİ yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:15 pm Sunucu sahipleri dışında sunucularda hak iddia eden kişilere zaman ayıracak vaktimiz yok, keza mert isimli arkadaş sunucu sahibi değil iyi günler diye normal bir cevap verdik engelleme yapmadık,
]quote}? Yok artık
[/quote]
Bunları bildiğim için ssleme yaptım siz kendi mesajınızı atıp direk engellediniz ben ondan sonra yazdım hepsini belgelerle sunarız iyi gunler dileriz
Linklerini gizle |