Webtfb bas panelden sonra sounds klasorune gir sounds klasorune girdimi bonus klasoru olustur. bonus klasorun icindeki sesleri tek tek yukle yukledikten sonra f5 basiniz.
oncedeki sounds sayfasina geliniz. soundpack klasoru olusturup o klasorun icindeki sesleri yukleyiniz. gene ayni sekil f5 atin bir geri gelin sounds klasorde olmayanlarin hepsini yukleyiniz.
War3FT Ücretli Kurulum Talebi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 235
- Clan İsmi: Jesus Christ
-
sprites ayni sekil klasorun adi varsa webftb sprites klasorun icine o klasor adina gore klasor olusturup olan spritleri yukleyin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
yapamiyorsaniz discord yardimci olabilirim anlata anlata davet linki atabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 22
- Server Ip/DNS: cs99.csduragi.com
https://discord.gg/NFRCFZed Buyur hocam buradan erişebilirsin ben de dediklerini deneyeceğimNejat Doğan yazdı: Cmt Ağu 28, 2021 6:14 am yapamiyorsaniz discord yardimci olabilirim anlata anlata davet linki atabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 22
- Server Ip/DNS: cs99.csduragi.com
Bunların hepsini bastım hocam tamamdır discord bekliyorum ben bir de https://discord.gg/NFRCFZedNejat Doğan yazdı: Cmt Ağu 28, 2021 6:13 am sprites ayni sekil klasorun adi varsa webftb sprites klasorun icine o klasor adina gore klasor olusturup olan spritleri yukleyin.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ücretli işleri lütfen özel mesaj yolu ile halledin
Linklerini gizle |