Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

VPN Kullanımı hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Biraz Hırs

VPN Kullanımı hk.

Mesaj gönderen DemirDesigin »

merhabalar ben forumda yeniyim, diğer forumlardan burayı kötüleyince merak edip geldim CSDurağında serverim mevcuttu ancak 2 ay önce kapattım forumlarla pek alakam olmuyordu eklentilerimi kendim buluyorum yoksa kendim hallederek ufak tefek şeyler yazıyorum.

Forum Kurallarını topluluk gereği ilk önce okuduğum yerdi, VPN ile giriş yasak diye bir şey görmedim. İzlediğim çoğu youtube kanalı Türkiye'ye erişimi kapatıyor paylaştığı filmlerde.

Örneğin ; Söz, Çukur gibi diziler. Ben de bu durum karşısında VPN ile giriyorum ve bazen açık unutarak foruma giriyorum (3 kere yaptım)
bu yasak mıdır VPN adresi üzerinde bir yasaklama yaparak "FAKE" denmiş.

Bu arada tanışmak gerekirse ben Furkan Demir, yarın 22. yaşıma basacağım. Çoğunuzu tanımıyorum ancak dediğim gibi bazı kuralları çok net biliyorum, çoğu şeyi okuma gibi bir özelliğim mevcut, forumda pek fazla aktif olmasam da eklenti indirmeye giriyorum artık. Bu biraz hem kendimi tanıtma hem de VPN neden yasak konusu gibi oldu kusura bakmayın sayın Adminler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

VPN Kullanımı hk.

ve hayır Dizayn, foto şok gibi işlemler yapmıyorum ismimdeki Desigin tamamen zevk ve ironi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

VPN Kullanımı hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

VPN forum için uygun değil. Bu forum herkese açık ve bazı yasaklı kullanıcılar var. Bu yasaklı kullanıcılar VPN ile üyelik alıp forumda takıldıkları için gördüğümüz VPN adreslerini yasakladık. Bunlarla birlikte VPN ile üyelik alıp forumun huzurunu bozmaya çalışarak saldırı attığını zannedenler de var.
VPN kullanmanızı gerektirecek bir durum yok forumda. Burada paylaşılan bütün herşey legal. Bizler burada dizi film paylaşımı yapmıyoruz, hile paylaşmıyoruz. CFG paylaşımı dâhi yasak. Sırf bir kaç tık fazla alacak diye yırtınmıyoruz. Burası 1.6 yı geliştirme adına paylaşımları olan ve üyelerin birbirleri ile yardımlaştığı bir forum. Bazı durumlarda uygun görmediğimiz üyeleri forumdan uzaklaştırıyoruz, CSDuragi müşterisi olması forumda rahatça üyeleri rahatsız edeceği anlamına da gelmez. Bu sebep ile kimin forum.CSD ye nasıl yorum yaptığı umurumuzda değildir.
Anlayacağınız kurallarımız katıdır, ama çoğu zaman esnetiriz.
VPN olmadan dolaşabilirsiniz.

Doğum gününüz kutlu olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

VPN Kullanımı hk.

Yek'-ta yazdı: Sal Şub 12, 2019 11:15 pm VPN forum için uygun değil. Bu forum herkese açık ve bazı yasaklı kullanıcılar var. Bu yasaklı kullanıcılar VPN ile üyelik alıp forumda takıldıkları için gördüğümüz VPN adreslerini yasakladık. Bunlarla birlikte VPN ile üyelik alıp forumun huzurunu bozmaya çalışarak saldırı attığını zannedenler de var.
VPN kullanmanızı gerektirecek bir durum yok forumda. Burada paylaşılan bütün herşey legal. Bizler burada dizi film paylaşımı yapmıyoruz, hile paylaşmıyoruz. CFG paylaşımı dâhi yasak. Sırf bir kaç tık fazla alacak diye yırtınmıyoruz. Burası 1.6 yı geliştirme adına paylaşımları olan ve üyelerin birbirleri ile yardımlaştığı bir forum. Bazı durumlarda uygun görmediğimiz üyeleri forumdan uzaklaştırıyoruz, CSDuragi müşterisi olması forumda rahatça üyeleri rahatsız edeceği anlamına da gelmez. Bu sebep ile kimin forum.CSD ye nasıl yorum yaptığı umurumuzda değildir.
Anlayacağınız kurallarımız katıdır, ama çoğu zaman esnetiriz.
VPN olmadan dolaşabilirsiniz.

Doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkürler adın nicknamei den anladığım kadarı ile Yekta, belki de başka bir isim veyahut takma ad. Neyse, teşekkürler bilgi için. Ben de zaten buraya sırf kötülemeler haklı mı yoksa haksız mı diye bakmaya gelmiştim. Görünüşe bakılırsa çoğu haksız, forumda bazı kullanıcılar topluluk içinde olduklarını unutup "eskiliğin" ve "mesaj çokluğunun" verdiği güvence ile kabaca üslup kullanarak insanları rencide ediyor veya emir cümleleri kuruyor bu tür kullanıcılara da bir yaptırım-uygulama yapılacak mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

VPN Kullanımı hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Forum kurallarına bir üyenin başka bir üyeyi uyarması konusunda bir kural var.
Eğer yapılan herhangi bir yorumun yanlış olduğunu düşünüyor iseniz bildir butonunu kullanabilirsiniz. Bu bildir butonu bizler için de geçerli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

VPN Kullanımı hk.

Anlıyorum Yekta Bey, teşekkürler konuyu isterseniz kaldırabilirsiniz ben cevaplarımı aldım iyi geceler dilerim, doğum günümü ilk kutlayan kişi olarak da tekrardan sağolun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli