Ürünler Iptal Olmuyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Ürünler Iptal Olmuyor
Ben 2 Gun Oncede Post Attim Swmin Kapanmasina 8 Gunde Post Attim Ürünü Iptal Ettim Olmadi kod gelmedi hotmaile bu sorunlar sizin bunlar duzelmesi lazim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Ürünler Iptal Olmuyor
Sana söylendi zaten gmaile geçmen için ödeme bildiriminde bulun diye.
Sen hala geçmemişsin bile ve gelip burada laf yapıyorsun.Önce gmaile geçmek için bildirim yap sonra tekrar bildiriminden kapatacam diye istek de bulun ve kodun gelsin bu kadar basit.Bu sorun onlarınsa senin sorunun ne acaba ?
Sen hala geçmemişsin bile ve gelip burada laf yapıyorsun.Önce gmaile geçmek için bildirim yap sonra tekrar bildiriminden kapatacam diye istek de bulun ve kodun gelsin bu kadar basit.Bu sorun onlarınsa senin sorunun ne acaba ?
Linklerini gizle |
Ürünler Iptal Olmuyor
Aslında laf yapmıyor, yetkili bir ağızdan söz bekliyor.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt May 06, 2019 5:51 pm Sana söylendi zaten gmaile geçmen için ödeme bildiriminde bulun diye.
Emrullah'ın dediklerini yap, ödeme bildirimi ile sorunu dile getir. Eğer ödeme bildirimi kısmında sorununa çözüm bulamazlar ise omer@csduragi.com a mail at. Birde IP adresini buraya bi yaz, bakalım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Ürünler Iptal Olmuyor
Taha Demirbaş gerekeni söyledi zamanında yapmadığı için böyle oluyor.Ben onun dediklerinin aynısını söyledim.Yek'-ta yazdı: Pzt May 06, 2019 6:11 pmAslında laf yapmıyor, yetkili bir ağızdan söz bekliyor.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt May 06, 2019 5:51 pm Sana söylendi zaten gmaile geçmen için ödeme bildiriminde bulun diye.
Emrullah'ın dediklerini yap, ödeme bildirimi ile sorunu dile getir. Eğer ödeme bildirimi kısmında sorununa çözüm bulamazlar ise omer@csduragi.com a mail at. Birde IP adresini buraya bi yaz, bakalım.
Linklerini gizle |