Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ürünler Iptal Olmuyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Nejovte
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.90
Clan İsmi: MRTeam Clan

Ürünler Iptal Olmuyor

Mesaj gönderen Nejovte »

Ben 2 Gun Oncede Post Attim Swmin Kapanmasina 8 Gunde Post Attim Ürünü Iptal Ettim Olmadi kod gelmedi hotmaile bu sorunlar sizin bunlar duzelmesi lazim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ürünler Iptal Olmuyor

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Sana söylendi zaten gmaile geçmen için ödeme bildiriminde bulun diye.
Sen hala geçmemişsin bile ve gelip burada laf yapıyorsun.Önce gmaile geçmek için bildirim yap sonra tekrar bildiriminden kapatacam diye istek de bulun ve kodun gelsin bu kadar basit.Bu sorun onlarınsa senin sorunun ne acaba ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ürünler Iptal Olmuyor

Mesaj gönderen Yek'-ta »

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt May 06, 2019 5:51 pm Sana söylendi zaten gmaile geçmen için ödeme bildiriminde bulun diye.
Sen hala geçmemişsin bile ve gelip burada laf yapıyorsun.Önce gmaile geçmek için bildirim yap sonra tekrar bildiriminden kapatacam diye istek de bulun ve kodun gelsin bu kadar basit.Bu sorun onlarınsa senin sorunun ne acaba ?
Aslında laf yapmıyor, yetkili bir ağızdan söz bekliyor.
Emrullah'ın dediklerini yap, ödeme bildirimi ile sorunu dile getir. Eğer ödeme bildirimi kısmında sorununa çözüm bulamazlar ise omer@csduragi.com a mail at. Birde IP adresini buraya bi yaz, bakalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ürünler Iptal Olmuyor

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Yek'-ta yazdı: Pzt May 06, 2019 6:11 pm
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt May 06, 2019 5:51 pm Sana söylendi zaten gmaile geçmen için ödeme bildiriminde bulun diye.
Aslında laf yapmıyor, yetkili bir ağızdan söz bekliyor.
Emrullah'ın dediklerini yap, ödeme bildirimi ile sorunu dile getir. Eğer ödeme bildirimi kısmında sorununa çözüm bulamazlar ise omer@csduragi.com a mail at. Birde IP adresini buraya bi yaz, bakalım.
Taha Demirbaş gerekeni söyledi zamanında yapmadığı için böyle oluyor.Ben onun dediklerinin aynısını söyledim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli