URUN IPTALLE ILGILI
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 11
URUN IPTALLE ILGILI
BUGUN TS3 ACTIM TAM BUGUN BIR AYI VAR 9.3.2018 DE BİTCEK İPTAL ETSEM PARA GELIRMI TAM BUGUN IPTAL ETSEM ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
URUN IPTALLE ILGILI
Önceki konunda suresi uzatıldı diyosun bugun ts3 açtım diyosun ? ayrıca bir konunu tek konu uzerinden yurut kardeşim TEK!!!
emirhanbaskanxx yazdı: Cum Şub 09, 2018 7:45 pm Şimdi Benim panelimde 25 tl vardı bugün otomatik ts3ümü uzatmış ve ben istemediğim halde ama tam bugun 9.2.2018 yani
SON ÖDEME TARİHİDE 9.3.2018 İPTAL ETSEM PARA GELİRMİ ??????? BUGÜN İPTAL ETSEM AMA
ShooTeR yazdı: Cum Şub 09, 2018 7:46 pm Uzatılan urunlerin para iadesi yapılmamaktadır.
Ödeme tarihi gelmeden önce iptal talebi verseydiniz panelinizden para cekilmezdi.
Ve ben istemedigim diye birşey yok csdurağında panelinizde urun icin yeterli para varsa otomatikmen urunlerin sureleri uzatılmaktadır.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
URUN IPTALLE ILGILI
@emirhanbaskanxx Kardesim urunu iptal edersen paran gelmez. suresi doluncaya kadar sende kalir urun konu kilit bitti 2. konun bu.
Linklerini gizle |