Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
omar yazdı: Prş Ağu 30, 2018 2:47 pm
TengriJail gibi olmasın olsun sonu.
Umarım olmaz hocam eğer haksız yere yasaklanıp veya csdurağı sunucusundan atılırsak baya sıkıntılı olur benim için. Hiçbir insan haksız yere bir durum içerisinde hakkını kimseye yedirmez bu sunucuda o kadar emeğimde var bunun tek saniyede bozulmasını bende istemem yinede "Allah" büyüktür önümüze bakacaz.
byfurkan4242 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 3:11 pm
Bunlar 3 kurusluk insanlar düşüncemesi olmayan.
kimler hakkında söyledin dostum
Reklam atanlar hakkinda konustum. Da sen niye sordun ki ?
Sandım bizim hakkımızda söyledin kb hocam. Bizi tanıyan tanır kötüde iyide yinede kim olduğumuzu ne olduğumuzu kanıtlayan insanlarız o her insanda olan bir özellik ama yinede halada yanlış düşünüyorsanız ts3 adresime gelirsiniz ne sorunumuz varsa hallederim sıkıntı yok teşekkür ederim.
alpersoylu34 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 3:15 pm
Adamın TS3ü, onun adına reklam atılmış.
hocam deminden beri bunu anlatıyorum o reklam benim adıma yapıldı sırf ben yasaklanayım diye kim olduğunu bilsek amacı ney bir öğrensek bu böyle devam ederse tehlikeye girecez
Reklam atanlar hakkinda konustum. Da sen niye sordun ki ?
Sandım bizim hakkımızda söyledin kb hocam. Bizi tanıyan tanır kötüde iyide yinede kim olduğumuzu ne olduğumuzu kanıtlayan insanlarız o her insanda olan bir özellik ama yinede halada yanlış düşünüyorsanız ts3 adresime gelirsiniz ne sorunumuz varsa hallederim sıkıntı yok teşekkür ederim.
Yok Dostum benim veya onun bunun burada kimseye sen yaptin demeye hakki yok zaten. Sadece yönetim ekibinden belki gereksiz bir insan yaptigi belli olur yakinda.veya dedigin gibi senin bir dusmanin.