Ts3 Serverini SATIYOR! [Şikayet]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Oktay senin yaptığın çok ayıp klanın dağılmasın diye eski ts sini sana vermiş sen gidip onu şikayet ediyorsun Yozgatle sana güvenmiş bence Yozgatle haklı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
...
En son Esat_BEY tarafından Cmt Kas 18, 2017 5:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Oktay senin yaptığın çok ayıp Yozgatle sana güvenip klanın dağılmasın diye eski ts sini sana vermiş bence Yozgatle haklı
Linklerini gizle |
-
Oktay senin yaptığın çok ayıp Yozgatle sana güvenip klanın dağılmasın diye eski ts sini sana vermiş bence Yozgatle haklı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Benim bildiğim satıcının eski tssiymiş satış olmamış diye biliyorum arkadaşın bana söylediği öylesine konuşmuş komplo olabilirmi ?
Linklerini gizle |
-
Ömer Telli abi acikca hemen toplayim öncelikle bu arkadaş geldi bana yalvardi yani kullanici hakkina girmeye calisti . Bende bu arkadaşi ifsalamak icin tsyi satin aldigina dair kanit bulmak icin ole sey yaprim.yani o beni dusurecekken ben onu tuzağa düşürdüm.Gelip bana ilk yazan o Tsyi satarmisiniz die tsyi benim elimden aldi. Panelde 200 lira yukledim daha gecen ve bizim csduragindaki bi arkadasa daha aynisini yapmisti ben sikayetciyim bundan
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
1.Konuyu uzatmayın.YozgatleTeamTR yazdı:Ömer Telli abi acikca hemen toplayim öncelikle bu arkadaş geldi bana yalvardi yani kullanici hakkina girmeye calisti . Bende bu arkadaşi ifsalamak icin tsyi satin aldigina dair kanit bulmak icin ole sey yaprim.yani o beni dusurecekken ben onu tuzağa düşürdüm.Gelip bana ilk yazan o Tsyi satarmisiniz die tsyi benim elimden aldi. Panelde 200 lira yukledim daha gecen ve bizim csduragindaki bi arkadasa daha aynisini yapmisti ben sikayetciyim bundan
2.Yetkilileri bekleyin.
3.Ömer bey gerekli kontrolleri yapıp zaten cevap verir niye kendinizi haklı cıkartmaya calısıyorsunuz hala anlamıyorum ?
Size gelince;Esat_BEY yazdı:Oktay senin yaptığın çok ayıp Yozgatle sana güvenip klanın dağılmasın diye eski ts sini sana vermiş bence Yozgatle haklı
1.Aynı mesajı ard arda yazmayın.
2.Eğer yan hesap acıp konuyu başka birisinin lehine çevirmek için uğraşıyorsanız boşa cabalamayın butun ip logları alınmakta.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 39
Konuyu boş mesajlarla doldurmayın. @ShooTeR @TaaRRuZ @YozgatleTeamTR @Esat_BEY
Benimle ilgili şikayetin varsa konu açarsın benim gibi kanıtını koyarsın. Konunun altını yalanlarınla kirletme.
@YozgatleTeamTR
Esat Arkadaşım belli ki ahmet'in arkadaşısın ama burası adliye sarayı değil, sende şahit değilsin gereksiz ve boş yorumlarınla konunun altını kirletme. @Esat_BEY
Yetkili gelince olayı çözecektir.
@Taha Demirbaş @PaZee
Benimle ilgili şikayetin varsa konu açarsın benim gibi kanıtını koyarsın. Konunun altını yalanlarınla kirletme.
@YozgatleTeamTR
Esat Arkadaşım belli ki ahmet'in arkadaşısın ama burası adliye sarayı değil, sende şahit değilsin gereksiz ve boş yorumlarınla konunun altını kirletme. @Esat_BEY
Yetkili gelince olayı çözecektir.
@Taha Demirbaş @PaZee
Linklerini gizle |