--------------------------------------

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
kimse yok kanka ya
Linklerini gizle |
kardeşim geldim oda cekersen sevinirimsametreis11 yazdı: Cum Şub 08, 2019 6:09 pm Merhabalar ts109a tasındık yetkiler ayarlayacak birisi lazım permleri falan yaptık sadece yetki sistemini ayarlamak kaldı yetki isterse güzel bir yetki veririm şimdiden gelebilceklere teşekürler <3 <3
İP : Ts109.csduragi.club
Linklerini gizle |
Vatan banada yardım etsen efsaneolcak ts yı taşıdımdavatanc yazdı: Cum Şub 08, 2019 7:18 pmkardeşim geldim oda cekersen sevinirimsametreis11 yazdı: Cum Şub 08, 2019 6:09 pm Merhabalar ts109a tasındık yetkiler ayarlayacak birisi lazım permleri falan yaptık sadece yetki sistemini ayarlamak kaldı yetki isterse güzel bir yetki veririm şimdiden gelebilceklere teşekürler <3 <3
Linklerini gizle |
seni beklıyorum tsde gelirsen sametsatrasaman yazdı: Cum Şub 08, 2019 7:52 pmVatan banada yardım etsen efsaneolcak ts yı taşıdımdavatanc yazdı: Cum Şub 08, 2019 7:18 pmkardeşim geldim oda cekersen sevinirimsametreis11 yazdı: Cum Şub 08, 2019 6:09 pm Merhabalar ts109a tasındık yetkiler ayarlayacak birisi lazım permleri falan yaptık sadece yetki sistemini ayarlamak kaldı yetki isterse güzel bir yetki veririm şimdiden gelebilceklere teşekürler <3 <3
Linklerini gizle |