TS3 KİRALADIM AMA BENİM DEĞİL BUG OLDU SANIRIM LÜTFEN ACİL İLGİLENİRMİSİNİZ AÇIKLAMADA
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 16
- Server Ip/DNS: cs119.csduragi.com
- Clan İsmi: ScienLy Gaming
TS3 KİRALADIM AMA BENİM DEĞİL BUG OLDU SANIRIM LÜTFEN ACİL İLGİLENİRMİSİNİZ AÇIKLAMADA
Beyler ben ts113.csduragi.com kiralaık gözüküyordu kiraladım kiraladıktan sonra panelde girdim token listesi ts3 ayarları panelde gözüküyor ts113.csdurağı.com benim kiraladığım gözüküyor ama hiç işlem yapamıyorum ts3 giremiyorum siteden bakınca 113'de başkaları olduğunu gösteriyor ama 113'ıp ye kesinlikle giriş yapılamıyor lütfen yardım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
dostum bu sorunu bende csduraginda gördüm.TS112 ile TS113 aynı gözüküyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 16
- Server Ip/DNS: cs119.csduragi.com
- Clan İsmi: ScienLy Gaming
Evet bunu nasıl düzelticekler nereye başvurmam lazım acaba param çöpe gitti sanırım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
FORUM KURALLARINA UYGUN KONU ACINIZ !!!!!
Linklerini gizle |