Ts3 kara liste
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Ts3 kara liste
Teamspeaklarda blacklist sorunu yokki girio cikabiliyorum arda arda 10 deneyisim
Link: | |
Linklerini gizle |
Ts3 kara liste
Bazı Arkaşlar Giriş Yapa Biliyo Bazıları Yapamıyo. Bide Yurd Dışı KaraList Sorunu Cözülsün Diye Kapanmışdı Yine KaraList Oldu ? Domain Deyişdikde Yurd Dışı Acılıcakmı ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Ts3 kara liste
İnşallah düzelir de sizlerde rahata kavusursunuz..MANAFOR* yazdı: Cum Şub 01, 2019 3:12 am Bazı Arkaşlar Giriş Yapa Biliyo Bazıları Yapamıyo. Bide Yurd Dışı KaraList Sorunu Cözülsün Diye Kapanmışdı Yine KaraList Oldu ? Domain Deyişdikde Yurd Dışı Acılıcakmı ?
Linklerini gizle |
Ts3 kara liste
İnşAllah Acılır 2 ci Günde Olsa Sıkıldım VPN denAyaz Hepyek yazdı: Cum Şub 01, 2019 3:13 amİnşallah düzelir de sizlerde rahata kavusursunuz..MANAFOR* yazdı: Cum Şub 01, 2019 3:12 am Bazı Arkaşlar Giriş Yapa Biliyo Bazıları Yapamıyo. Bide Yurd Dışı KaraList Sorunu Cözülsün Diye Kapanmışdı Yine KaraList Oldu ? Domain Deyişdikde Yurd Dışı Acılıcakmı ?

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ts3 kara liste
51.77.239.45:portNo şeklinde giriş yapın arkadaşlar, dns işlemini iptal edebiliriz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 103
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: MisCelland
- İletişim:
Ts3 kara liste
Çok Teşekkür Ederiz Sn. Ömer Bey Oldu İnşallah Önümüzdeki Günlerde Daha İyi Bir Şeyler Olur !Ömer TELLİ yazdı: Cum Şub 01, 2019 3:56 am 51.77.239.45:portNo şeklinde giriş yapın arkadaşlar, dns işlemini iptal edebiliriz

Linklerini gizle |
Ts3 kara liste
Ömer Bey Yurd Dışı Acılıcakmı Şimdi ?Ömer TELLİ yazdı: Cum Şub 01, 2019 3:56 am 51.77.239.45:portNo şeklinde giriş yapın arkadaşlar, dns işlemini iptal edebiliriz
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Ts3 kara liste
İsim vermeyeceğim bir ts3 hosting firmasi 30 slotlu ts3 sunucu icin 32.5 TL fiyat biçiyor. (Güncel sürümde)
Ya bu ts3 defterini kapatıp herkes discorda gecicek ya da sürekli ip ve dns değişikliğine katlanacağız. Yok ben faiş fiyatlı da olsa kullanırım diyorsanız diyecek birşey yok.
Ya bu ts3 defterini kapatıp herkes discorda gecicek ya da sürekli ip ve dns değişikliğine katlanacağız. Yok ben faiş fiyatlı da olsa kullanırım diyorsanız diyecek birşey yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ts3 kara liste
CSD Dışı tslere geçiş serbest şuanda yanlızGozyasi` yazdı: Cum Şub 01, 2019 11:15 am İsim vermeyeceğim bir ts3 hosting firmasi 30 slotlu ts3 sunucu icin 32.5 TL fiyat biçiyor. (Güncel sürümde)

Linklerini gizle |