Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

@ÖmerTelli @Yek'-ta @Taha Demirbaş Csdurağında oda aç takıl tssi açmak istiyoruz zaten bu serbest 2-3 clan açmıştı biz açmayı düşünüyoruz biliyorsunuz ortamımızı ama ne ALLAHA DİNE ATATÜRKE MİLLİ DEĞERLERİMİZE söven hiç kimse alınmayacak 7/24 aktif 3 arkadaşımız bulunacak ben clanım ile ilgileneceğim için 3 tarafsız admin belirledik burada çeşitli etkinlikler yapılır Csdurağı Adminleri istedikleri gibi zaten kullanabilir yekta taha ömer abi bu ts bi nevi sizin olur ben sadece admin karşılayacağım 3 online aktif tarafsız bu ortamda takılmamış admin konulacak zaten şuan yanımızdalar. Sakıncası varmı açabilirmiyiz acaba ?

Csdurağında açamazsak artık başka biryerden açarız Csdurağında açmak bizim için tabiki daha iyi olur ama olmazsa başka bir sunucuda açarız reklamsız tabikide.
Oylama yaptığınızda açılsın oyu çıkmıştı inşallah açılır çok güzel birşeyler yapmayı düşünüyoruz.
En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Prş Haz 21, 2018 8:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ChormeCAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen ChormeCAN »

ts3.csduragi.com ' ts3 ipsindeki bütün adamlar ve daha fazlası bizimle beraber %100 eski ortamın daha fazlasına dolduracağımıza kesin eminim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen Yozgatle »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:25 am @ÖmerTelli @Yek'-ta @Taha Demirbaş Csdurağında oda aç takıl tssi açmak istiyoruz zaten bu serbest 2-3 clan açmıştı biz açmayı düşünüyoruz biliyorsunuz ortamımızı ama ne ALLAHA DİNE ATATÜRKE MİLLİ DEĞERLERİMİZE söven hiç kimse alınmayacak 7/24 aktif 3 arkadaşımız bulunacak ben clanım ile ilgileneceğim için 3 tarafsız admin belirledik burada çeşitli etkinlikler yapılır Csdurağı Adminleri istedikleri gibi zaten kullanabilir yekta taha ömer abi bu ts bi nevi sizin olur ben sadece admin karşılayacağım 3 online aktif tarafsız bu ortamda takılmamış admin konulacak zaten şuan yanımızdalar. Sakıncası varmı açabilirmiyiz acaba ?

Csdurağında açamazsak artık başka biryerden açarız Csdurağında açmak bizim için tabiki daha iyi olur ama olmazsa başka bir sunucuda açarız reklamsız tabikide.
Oylama yaptığınızda açılsın oyu çıkmıştı inşallah açılır çok güzel birşeyler yapmayı düşünüyoruz.
Abi olabilir ama senden bi rica ediyorum allaha soven kisileri almayin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen Colditz »

Eski özlediğimiz Ts3.Csduragi sunucusundaki dini, ırki küfür eden kişiler gibi küfür edenlerin uzaklaştırılması hâlinde çok iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Yozgatle yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:56 am
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:25 am @ÖmerTelli @Yek'-ta @Taha Demirbaş Csdurağında oda aç takıl tssi açmak istiyoruz zaten bu serbest 2-3 clan açmıştı biz açmayı düşünüyoruz biliyorsunuz ortamımızı ama ne ALLAHA DİNE ATATÜRKE MİLLİ DEĞERLERİMİZE söven hiç kimse alınmayacak 7/24 aktif 3 arkadaşımız bulunacak ben clanım ile ilgileneceğim için 3 tarafsız admin belirledik burada çeşitli etkinlikler yapılır Csdurağı Adminleri istedikleri gibi zaten kullanabilir yekta taha ömer abi bu ts bi nevi sizin olur ben sadece admin karşılayacağım 3 online aktif tarafsız bu ortamda takılmamış admin konulacak zaten şuan yanımızdalar. Sakıncası varmı açabilirmiyiz acaba ?

Abi olabilir ama senden bi rica ediyorum allaha soven kisileri almayin.
Almıcaz tabikide.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Colditz yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:56 am Eski özlediğimiz Ts3.Csduragi sunucusundaki dini, ırki küfür eden kişiler gibi küfür edenlerin uzaklaştırılması hâlinde çok iyi olur.
aynen öyle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mhoss

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen Mhoss »

@IMANSIZ WINSTON HOCA chormecan allaha sovuyor inanmiyanlar olcak ama kulagimla duydum o soz vercekmi allaha sovmucegine dair

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mhoss yazdı: Prş Haz 21, 2018 9:05 am @IMANSIZ WINSTON HOCA chormecan allaha sovuyor inanmiyanlar olcak ama kulagimla duydum o soz vercekmi allaha sovmucegine dair
admin biz olmayacağız 3 tane aktif admin konulacak biz zaten oda aç takıl yapıp ortamı toparladık bu oda aç takıl daha farklı olacak eğlenceler etkinlikler vb şeyler olucak ve bu arada can allaha sövmedi.
En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Prş Haz 21, 2018 9:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mhoss

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen Mhoss »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Haz 21, 2018 9:06 am
Mhoss yazdı: Prş Haz 21, 2018 9:05 am @IMANSIZ WINSTON HOCA chormecan allaha sovuyor inanmiyanlar olcak ama kulagimla duydum o soz vercekmi allaha sovmucegine dair
admin biz olmayacağız 3 tane aktif admin konulacak biz zaten oda aç takıl yapıp ortamı toparladık bu oda aç takıl daha farklı olacak eğlenceler etkinlikler vb şeyler olucak
Tamam Tesekkurler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tuna

Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.

Mesaj gönderen Tuna »

olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala