Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
@ÖmerTelli @Yek'-ta @Taha Demirbaş Csdurağında oda aç takıl tssi açmak istiyoruz zaten bu serbest 2-3 clan açmıştı biz açmayı düşünüyoruz biliyorsunuz ortamımızı ama ne ALLAHA DİNE ATATÜRKE MİLLİ DEĞERLERİMİZE söven hiç kimse alınmayacak 7/24 aktif 3 arkadaşımız bulunacak ben clanım ile ilgileneceğim için 3 tarafsız admin belirledik burada çeşitli etkinlikler yapılır Csdurağı Adminleri istedikleri gibi zaten kullanabilir yekta taha ömer abi bu ts bi nevi sizin olur ben sadece admin karşılayacağım 3 online aktif tarafsız bu ortamda takılmamış admin konulacak zaten şuan yanımızdalar. Sakıncası varmı açabilirmiyiz acaba ?
Csdurağında açamazsak artık başka biryerden açarız Csdurağında açmak bizim için tabiki daha iyi olur ama olmazsa başka bir sunucuda açarız reklamsız tabikide.
Oylama yaptığınızda açılsın oyu çıkmıştı inşallah açılır çok güzel birşeyler yapmayı düşünüyoruz.
Csdurağında açamazsak artık başka biryerden açarız Csdurağında açmak bizim için tabiki daha iyi olur ama olmazsa başka bir sunucuda açarız reklamsız tabikide.
Oylama yaptığınızda açılsın oyu çıkmıştı inşallah açılır çok güzel birşeyler yapmayı düşünüyoruz.
En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Prş Haz 21, 2018 8:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
ts3.csduragi.com ' ts3 ipsindeki bütün adamlar ve daha fazlası bizimle beraber %100 eski ortamın daha fazlasına dolduracağımıza kesin eminim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
Abi olabilir ama senden bi rica ediyorum allaha soven kisileri almayin.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:25 am @ÖmerTelli @Yek'-ta @Taha Demirbaş Csdurağında oda aç takıl tssi açmak istiyoruz zaten bu serbest 2-3 clan açmıştı biz açmayı düşünüyoruz biliyorsunuz ortamımızı ama ne ALLAHA DİNE ATATÜRKE MİLLİ DEĞERLERİMİZE söven hiç kimse alınmayacak 7/24 aktif 3 arkadaşımız bulunacak ben clanım ile ilgileneceğim için 3 tarafsız admin belirledik burada çeşitli etkinlikler yapılır Csdurağı Adminleri istedikleri gibi zaten kullanabilir yekta taha ömer abi bu ts bi nevi sizin olur ben sadece admin karşılayacağım 3 online aktif tarafsız bu ortamda takılmamış admin konulacak zaten şuan yanımızdalar. Sakıncası varmı açabilirmiyiz acaba ?
Linklerini gizle |
-
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
Eski özlediğimiz Ts3.Csduragi sunucusundaki dini, ırki küfür eden kişiler gibi küfür edenlerin uzaklaştırılması hâlinde çok iyi olur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
Almıcaz tabikide.Yozgatle yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:56 amAbi olabilir ama senden bi rica ediyorum allaha soven kisileri almayin.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:25 am @ÖmerTelli @Yek'-ta @Taha Demirbaş Csdurağında oda aç takıl tssi açmak istiyoruz zaten bu serbest 2-3 clan açmıştı biz açmayı düşünüyoruz biliyorsunuz ortamımızı ama ne ALLAHA DİNE ATATÜRKE MİLLİ DEĞERLERİMİZE söven hiç kimse alınmayacak 7/24 aktif 3 arkadaşımız bulunacak ben clanım ile ilgileneceğim için 3 tarafsız admin belirledik burada çeşitli etkinlikler yapılır Csdurağı Adminleri istedikleri gibi zaten kullanabilir yekta taha ömer abi bu ts bi nevi sizin olur ben sadece admin karşılayacağım 3 online aktif tarafsız bu ortamda takılmamış admin konulacak zaten şuan yanımızdalar. Sakıncası varmı açabilirmiyiz acaba ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
aynen öyleColditz yazdı: Prş Haz 21, 2018 8:56 am Eski özlediğimiz Ts3.Csduragi sunucusundaki dini, ırki küfür eden kişiler gibi küfür edenlerin uzaklaştırılması hâlinde çok iyi olur.
Linklerini gizle |
-
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
@IMANSIZ WINSTON HOCA chormecan allaha sovuyor inanmiyanlar olcak ama kulagimla duydum o soz vercekmi allaha sovmucegine dair
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
admin biz olmayacağız 3 tane aktif admin konulacak biz zaten oda aç takıl yapıp ortamı toparladık bu oda aç takıl daha farklı olacak eğlenceler etkinlikler vb şeyler olucak ve bu arada can allaha sövmedi.Mhoss yazdı: Prş Haz 21, 2018 9:05 am @IMANSIZ WINSTON HOCA chormecan allaha sovuyor inanmiyanlar olcak ama kulagimla duydum o soz vercekmi allaha sovmucegine dair
En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Prş Haz 21, 2018 9:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Ts3 Csdurağı Ortamı Hk.
Tamam TesekkurlerIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Haz 21, 2018 9:06 amadmin biz olmayacağız 3 tane aktif admin konulacak biz zaten oda aç takıl yapıp ortamı toparladık bu oda aç takıl daha farklı olacak eğlenceler etkinlikler vb şeyler olucakMhoss yazdı: Prş Haz 21, 2018 9:05 am @IMANSIZ WINSTON HOCA chormecan allaha sovuyor inanmiyanlar olcak ama kulagimla duydum o soz vercekmi allaha sovmucegine dair
Linklerini gizle |
-