Ts3 bot ile oda tutma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Ts3 bot ile oda tutma
Alper Abi Bizde Senin ne kadar afk attığını biliyoruz ama o Bot
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 199
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
Ts3 bot ile oda tutma
Alper abi o değilde 6-7 benim de vardır 6 ama okadarda olmaz 10 a yaklaşmışİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:TeamTR Bot değil sanırsam konuşuyorduk çünkü benim 6 gün afk atmışlığımda olmuştur.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ts3 bot ile oda tutma
TeamTR benim botum aslında bot diyemeyiz çünkü bir bilgisayar gibi kendi sunucum dene bilir ve bu bot değil ki? TR lokasyonlu sonuçta ve 2 tane koydum hem sizde koyun.
Linklerini gizle |
-
Ts3 bot ile oda tutma
Uzaktan Masaüstü Bağlantısı ile bilgisayara bağlanıyorum Putty gibi değil yani.
Linklerini gizle |
-
Ts3 bot ile oda tutma
Bizde makine,vds,vps gibi bişilerimiz yok paramız olsa alırız !TeamTR yazdı:TeamTR benim botum aslında bot diyemeyiz çünkü bir bilgisayar gibi kendi sunucum dene bilir ve bu bot değil ki? TR lokasyonlu sonuçta ve 2 tane koydum hem sizde koyun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Ts3 bot ile oda tutma
quote="Mr.Furkan"]
Bildiğim kadarıyla bazen yetkililer geliyor ama yetersiz düzeyde sürekli ilgi ve alaka malesef yok ts3.csduragi.com serseri mekanı gibi olmuş durumda .
-Odaların isimlerinde csdurağı adminlerine şahsi hakaret
-Dolandırılıcık
-Aşırı derecede küfür
-Reklam bot atmalar
-Ömer telli tarafından kapatilan serverlerin oyuncuları vs..
Ömer bey duyduğuma göre üst odalarda yani en üst odadaki CSD odasında fazla bakmıyor ts ye galiba[/quote]HEPAR yazdı:Furkan bey ona bakarsanız bot koyup gelene geçene küfür ediyorlar veya reklam yapabiliyorlar . Yetkililerin ts3.csduragi.com la ilgilenen birilerini oraya admin olarak koyması güzel olurdu . Böylelikle hem küfürlü odalardan hemde botlardan kurtulmuş olurduk
Bildiğim kadarıyla bazen yetkililer geliyor ama yetersiz düzeyde sürekli ilgi ve alaka malesef yok ts3.csduragi.com serseri mekanı gibi olmuş durumda .
-Dolandırılıcık
-Aşırı derecede küfür
-Reklam bot atmalar
-Ömer telli tarafından kapatilan serverlerin oyuncuları vs..
Linklerini gizle |
-
Ts3 bot ile oda tutma
Ben zaten o odayı Alper kardeşimle tutuyorum yani o oda hem TeamTR nin hemde Tanrılar Divanınındır. Merak etme yani aynı saftayız.
Linklerini gizle |
-
Ts3 bot ile oda tutma
Bildiğim kadarıyla bazen yetkililer geliyor ama yetersiz düzeyde sürekli ilgi ve alaka malesef yok ts3.csduragi.com serseri mekanı gibi olmuş durumda .HEPAR yazdı:quote="Mr.Furkan"]Ömer bey duyduğuma göre üst odalarda yani en üst odadaki CSD odasında fazla bakmıyor ts ye galibaHEPAR yazdı:Furkan bey ona bakarsanız bot koyup gelene geçene küfür ediyorlar veya reklam yapabiliyorlar . Yetkililerin ts3.csduragi.com la ilgilenen birilerini oraya admin olarak koyması güzel olurdu . Böylelikle hem küfürlü odalardan hemde botlardan kurtulmuş olurduk
-Dolandırılıcık
-Aşırı derecede küfür
-Reklam bot atmalar
-Ömer telli tarafından kapatilan serverlerin oyuncuları vs..[/quote]
Aynen arada 2-3 yetkili geliyor geçen Cophright yazamadım

Linklerini gizle |
-
Ts3 bot ile oda tutma
Ben bot diye düşünüyorum çünkü herhangi bir alet onu okadar tutmaz 10 gün oldu olcak şuanki süresi 9 gün 28dk 9 saniyeTeamTR yazdı:Ben zaten o odayı Alper kardeşimle tutuyorum yani o oda hem TeamTR nin hemde Tanrılar Divanınındır. Merak etme yani aynı saftayız.
Linklerini gizle |
-
Ts3 bot ile oda tutma
Kardeşim Uzak Masaüstü Bağlantısını atayım gir bak istersen hatta teamwiver vereyim? Bildiğin bilgisayar sadece evimde değil başka bir yerde sanırım İstanbul lokasyonlu.
Linklerini gizle |