ts3'ünüzde alt clan olmak istiyoruz
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 297
Konuyu yanlış yeremi paylaşıyorum bilmiyorum ama yetkililer taşırsa memnun olurum neyse cs 1.6 da sunucum var ts3'ü olan varsa alt clan olmak istiyoruz sunucumuz furien olacaktır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 297
@EnesReiS` Yaptıklarını unutucağımı sanıyorsan yanılıyorsun. dinime ettiğin küfürleride unutmadım kardeşime ettiğin küfürleride..
küfür etmek için hiçbir nedenin yok insanlarla dost olup panelde ne bileyim escape modu furien modu için panel bilgilerini istiyorsun daha sonra panel sahibiyle kaynaştıkdan sonra youtube video çekip hacklendi diye video çekiyorsun. afedersin ama önce bir kendine çeki düzen ver.
küfür etmek için hiçbir nedenin yok insanlarla dost olup panelde ne bileyim escape modu furien modu için panel bilgilerini istiyorsun daha sonra panel sahibiyle kaynaştıkdan sonra youtube video çekip hacklendi diye video çekiyorsun. afedersin ama önce bir kendine çeki düzen ver.
Link: | |
Linklerini gizle |