Öncelikle Selamın Aleyküm
1 ay İçerisinde Server Açacağız Fakat bildiğiniz gibi csdurağı teamspeak3 sunucuları satışa kapatıldı 1 ay içerisinde açılabilirmi yoksa kendim ts3 mü almalıyım
Ve ts3 için önerdiğiniz bir yer varmı?
Ts3 almak
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
- Server Ip/DNS: Cs166.csduragi.com
- Clan İsmi: BeyazSancak
-
- Server Ip/DNS: CS49 CS82
- Clan İsmi: ADORA GAMİNG
- İletişim:
Ts3 almak
internetten ts3 satıl al dedigin zaman alabilirsin ama clanın için dns şart reklam içerikli olmazsa güzel olur yasak die biliyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ts3 almak
Mesela ts3.VokalistDiyafram yazdı: Cmt Mar 30, 2019 2:19 am internetten ts3 satıl al dedigin zaman alabilirsin ama clanın için dns şart reklam içerikli olmazsa güzel olur yasak die biliyorum

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.96
- Clan İsmi: Türkmen Gaming
Ts3 almak
Hayır diye biliyorumMASKOT* yazdı: Cmt Mar 30, 2019 9:21 amMesela ts3.VokalistDiyafram yazdı: Cmt Mar 30, 2019 2:19 am internetten ts3 satıl al dedigin zaman alabilirsin ama clanın için dns şart reklam içerikli olmazsa güzel olur yasak die biliyorum![]()
![]()
![]()
Bilişim.com yazarsa kural ihlali yerine geciyormu
Ama cs serveri satan bir yerden almayın
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
Ts3 almak
A.s Cs 1.6 server kiralayan bir firma olmaması gerekiyormuş ve Cs durağına Csgo serverleri eklenecekmiş oda etkiliyebilir, sorun yaşamayım diyorsan Cs 1.6 ve Csgo server kiralamayan bir firma aramalısın. Klan,ekip adına özel birde domain ayarlarsın problem olmaz.
Bulunduğumuz server sağlayıcısına saygısızlık ve kurallara aykırı bir durum olacağından şu firmadan ts3 al diyemeyiz malesef.
Bulunduğumuz server sağlayıcısına saygısızlık ve kurallara aykırı bir durum olacağından şu firmadan ts3 al diyemeyiz malesef.
Linklerini gizle |