ts26
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
ts26
ts26 yı satın almak istiyorum ömer beyin email hesabına 3 kere mesaj attım fakat geri dönüş sağlanmadı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
ts26
benim ts27 kiralıga cıktıktan sonra birdaha kiralık listesinede cıkmadı .
bi ara yeni panelle beraber ts ip ve cs ip vs aynı olacak gıbı soylentıler oldugunu az cok gormusssundur
tam olarak bende bılmıorm .
net birsey yok
bi ara yeni panelle beraber ts ip ve cs ip vs aynı olacak gıbı soylentıler oldugunu az cok gormusssundur
net birsey yok
Linklerini gizle |
-
ts26
anladım mailden net bilgi bekliyorum bugun tekrar attımÇetinKurt yazdı: Prş May 31, 2018 11:57 pm benim ts27 kiralıga cıktıktan sonra birdaha kiralık listesinede cıkmadı .
net birsey yok
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
ts26
Bu söylentiler ile CSDurağı kendi oyun sağlayıcısını da açar. Ömer bey ve yetkililerinin dışında ortaya bir iddia atan insanlara müracaat etmeyiniz. Asıl doğruları gerekli kişiler size duyuracaktır.ÇetinKurt yazdı: Prş May 31, 2018 11:57 pm benim ts27 kiralıga cıktıktan sonra birdaha kiralık listesinede cıkmadı .
net birsey yok
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
-
- İletişim:
ts26
Çiğnenen kuralı atar mısınız ? Her konu da sadece kurallara uyunuz diyorsunuz. Vallahi güldük Resul bey.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
ts26
Tek kelime ile başlık açılması .ENESIZM yazdı: Cum Haz 01, 2018 1:08 amÇiğnenen kuralı atar mısınız ? Her konu da sadece kurallara uyunuz diyorsunuz. Vallahi güldük Resul bey.![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ts26
Konunun amacı belli değil mi ? Nasıl açıklayabilir başka ? İstersen direkt konuyu başlığa yerleştirsin, zaten belirtmiş "mail attım bakılmadı" buradan yardımcı olunsun diye direkt açılmış konu.sizofrenresul yazdı: Cum Haz 01, 2018 1:17 amTek kelime ile başlık açılması .ENESIZM yazdı: Cum Haz 01, 2018 1:08 amÇiğnenen kuralı atar mısınız ? Her konu da sadece kurallara uyunuz diyorsunuz. Vallahi güldük Resul bey.![]()
Linklerini gizle |