Ts19.csduragi.com GİTTİ
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Ts19.csduragi.com açtık o kadar bekledik fakat tsmiz kapandı biz ts için çok bekledik falan ama onca emekle beklediğimiz uyukusuz kaldığımız ts19 gitti..
Gereğinin yapılmasını istiyorum [@Bilinmeyen Etiket]

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Parasında değiliz biz o kadar on ip bekledik ve tsmiz 2 gün sonra kapanmıştır gereğinin yapılmasını istiyoruz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 104
- Server Ip/DNS: 213.238.173.178
- Clan İsmi: LİON TİMİ
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Ama Biz gece 12 den sabah 1 e kadar aktiflik sergiledik yazık ya ön ip almak için ömer bey yapmayın lütfen ön p ts3 veriniz ts48 de hesabımda ama ts30 ve aşagsını istiyoruz lütfen veriniz okadar aktif olduk . lütfen veriniz 20 tl ödemeniz önemli deigl 1.700 tl var elimde ön ip ts3 istiyorum panele atıcam ön ip ts3 almak istoyorum yemin ederim 1.700 tl panele aktarıcam lütfen ön ip ts3 veriniz .redarmygaming yazdı:Gerekli hesabin paneline para iadesi yapilmistir.
Linklerini gizle |
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Ts ye ariza sikayetinde bulunmus bugun. Iadesi yapilarak kapatim gerceklesmistirler forumda konu mevcut
Linklerini gizle |
-
Ts19.csduragi.com GİTTİ
tamam ts3 düzelince veriniz geri hesabıma 20 tl geri cekiniz ben onun için 20 saat uyumadım lütfen arz ediyorum bakın lütfen diyorum . ön ip vıkmıyor ts3 de siz verin ömerbey lütfenredarmygaming yazdı:Ts ye ariza sikayetinde bulunmus bugun. Iadesi yapilarak kapatim gerceklesmis
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Biz Tsmizi İstiyoruz Arıza Düzelince Lütfen Veriniz Biz O kadar Emek verip uyksuz kaldık.Parasında değiliz
Linklerini gizle |
-
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Bukadar İnsan tanıdıgım var lütfen Ömerbey ön ip verin ben 1.700 TL ALLAH CAPSIN panele atıcam ön ip sw de alıcagım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ts19.csduragi.com GİTTİ
Listeyi takip ediniz, ön ip çıkarsa ancak alabilirsiniz.
Biz size ön ip verme gibi bir işlem yapmıyoruz.
Biz size ön ip verme gibi bir işlem yapmıyoruz.
Linklerini gizle |