Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts108 Hk. :D

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MANAFOR*
İletişim:

Mesaj gönderen MANAFOR* »

Selam Aleykum Arkdaşlar ts42'den Ömer Telliye Kufur Eden Şahislar Şimdide ts108'de Banner'e Ömer Tellinin Fotarafını Koymuşlar CSD Yetkilileriyle Dalga Geciyorlar Yeni Yeni İp Alib Böyle Bişey Yapıyorlar.
Bizim Görevimiz Bu Şahısları Görüb Size Bildirmekdir.
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheGame2[BatuReis21]

Mesaj gönderen TheGame2[BatuReis21] »

Öncelikle Merhaba Ben ts108 Sahibiyim böyle yalan şeyler atıp insanız boşa zamanını çalmayın hem saldırı yapıp hemde böyle çirkin iftiralar atmayın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MANAFOR*
İletişim:

TheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:05 am Öncelikle Merhaba Ben ts108 Sahibiyim böyle yalan şeyler atıp insanız boşa zamanını çalmayın hem saldırı yapıp hemde böyle çirkin iftiralar atmayın
Hmm Kendimi Yasakladırmağmı Calışıyom :?: Ne Kadar Komik Ya :lol: Loglara Bakılır Gerekeni Yapılır.

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

TheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:05 am Öncelikle Merhaba Ben ts108 Sahibiyim böyle yalan şeyler atıp insanız boşa zamanını çalmayın hem saldırı yapıp hemde böyle çirkin iftiralar atmayın
ne yani resimdeki yalanmı acaba nasıl oyun peşindesiniz bakıyorumda bukadar yüzsüzlük olamaz işsiz gbi ts3leriniz kapanıyor farklı ts3 alıp sonra csduragi kötülemek ksb ama siz nekadar yapsanızda bizde okadar şikayet etcez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheGame2[BatuReis21]

Tamam Kardeşim Ben Daha bişe Demiyorum Haksızken haklı durumuna çıkıyorsunuz Helal olsun Ama Onca İnsanı Günahına Giriyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MANAFOR*
İletişim:

TheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:23 am Tamam Kardeşim Ben Daha bişe Demiyorum Haksızken haklı durumuna çıkıyorsunuz Helal olsun Ama Onca İnsanı Günahına Giriyorsunuz
Sen Bi SSlere İyice Bak Kimler Var Orda Kimlerin Yetkisi Var Diye Tmmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheGame2[BatuReis21]

Sizin Vardı Aldım Geri Tamam Kardeşim Kapat bunu ben Ömer Telliye Gerek Şeyleri Gmail Yolundan atdım ztn

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Bizim kimseyle derdimiz sorunumuz yok kimseye de bise yaptığımız yok delilin ve kanıtın varsa sun kardeşim dicegim bu kadar iyi geceler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheGame2[BatuReis21]

Bak Sorunsuz Bişe Yapmadan Saldırı Yapıyorlar Ve Delil Diyorsun Saat Gecenin 3ü KaraPrens Adlı Kişi Yapıcam Dedi Bu Zamana Kadar Bekledim Habersiz Gelmişler Yapmışlar Burda Benim Günahım Yok! Ve Yasaklı Kişi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MANAFOR*
İletişim:

TheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:32 am Bak Sorunsuz Bişe Yapmadan Saldırı Yapıyorlar Ve Delil Diyorsun Saat Gecenin 3ü KaraPrens Adlı Kişi Yapıcam Dedi Bu Zamana Kadar Bekledim Habersiz Gelmişler Yapmışlar Burda Benim Günahım Yok! Ve Yasaklı Kişi
Hemende Tofaş Gibi Döndün :lol: Az Önce Bana İftira Atiyordun ?

Ts3 Sorumluluk Sende Her Önüne Gecene Server Sahibi Verince Tsnin Hali Böyle Olucak Burda Sorumluluk Sende Kimseyede İftira Atma Boş Yere Kanıtsız Şekilde.

Adamlarla İş Birliği Yapıyorsun Aklınca Bana İftira Atıcan :lol:
En son MANAFOR* tarafından Cmt Oca 12, 2019 3:38 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli