Bizim Görevimiz Bu Şahısları Görüb Size Bildirmekdir.

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Hmm Kendimi Yasakladırmağmı CalışıyomTheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:05 am Öncelikle Merhaba Ben ts108 Sahibiyim böyle yalan şeyler atıp insanız boşa zamanını çalmayın hem saldırı yapıp hemde böyle çirkin iftiralar atmayın
Linklerini gizle |
ne yani resimdeki yalanmı acaba nasıl oyun peşindesiniz bakıyorumda bukadar yüzsüzlük olamaz işsiz gbi ts3leriniz kapanıyor farklı ts3 alıp sonra csduragi kötülemek ksb ama siz nekadar yapsanızda bizde okadar şikayet etcez.TheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:05 am Öncelikle Merhaba Ben ts108 Sahibiyim böyle yalan şeyler atıp insanız boşa zamanını çalmayın hem saldırı yapıp hemde böyle çirkin iftiralar atmayın
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Sen Bi SSlere İyice Bak Kimler Var Orda Kimlerin Yetkisi Var Diye Tmmı ?TheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:23 am Tamam Kardeşim Ben Daha bişe Demiyorum Haksızken haklı durumuna çıkıyorsunuz Helal olsun Ama Onca İnsanı Günahına Giriyorsunuz
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Hemende Tofaş Gibi DöndünTheGame2[BatuReis21] yazdı: Cmt Oca 12, 2019 3:32 am Bak Sorunsuz Bişe Yapmadan Saldırı Yapıyorlar Ve Delil Diyorsun Saat Gecenin 3ü KaraPrens Adlı Kişi Yapıcam Dedi Bu Zamana Kadar Bekledim Habersiz Gelmişler Yapmışlar Burda Benim Günahım Yok! Ve Yasaklı Kişi
Linklerini gizle |