Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Trigger_hurt Son bulmuyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

Trigger_hurt son bulmayabiliyor.. daha öncede konu açmıştım düzelteceğinizi umduğum için pek ilgilenmedim zaten müsaitde değildim.. Durumu iyice gözlemledim istisnasız olarak şöyle gerçekleşiyor;

Tur sonuna yakın bir zamanda sona kalan ct veya zombi öldürüldükten hemen sonra trigger_hurt tetiklendiğinde patlama yani trigger bir sonraki tura sıçrıyor ve sadece bu nedenle sonsuz döngüye giriyor ve son bulmuyor harita değişene kadar..

Tetiklenme normal şartlarda tetiklendiğinde son buluyor fakat yukarıda yazdığım şekilde olduğunda son bulmuyor ve yukarıda yazdığım durumu daha önce çok yaşadık böyle durumlarda sonraki tura sıçrıyor fakat herkes sadece 1 turluğuna ölüyordu ve diğer tur bu durum son buluyordu.. Eğer müdahale etmeyecekseniz nasıl düzelteceğimi söylerseniz sevinirim kod bilen arkadaşlarım yardımcı olurlar [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

kod bilen arkadaşların daha önce sana yardımcı olmaya çalıştı fakat siz eklenti bize ait sma vermeyiz dediğiniz için sorunu çözemediler. Yani yardım istiyorsan elimizde kodlar olmadan yardımcı olamayız. [@Bilinmeyen Etiket] 'de aynı şekilde kod olmadan yardımcı olamaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

Sen eklentiyi ne yapacaksın onu söyle önce bir merak ettim trigger_hurtu eklenti mi tetikliyor sanıyorsun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Tur sonuna yakın bir zamanda sona kalan ct veya zombi öldürüldükten hemen sonra trigger_hurt tetiklendiğinde patlama yani trigger bir sonraki tura sıçrıyor ve sadece bu nedenle sonsuz döngüye giriyor ve son bulmuyor harita değişene kadar..

Bildiğim kadarı ile bu patlamayı eklenti gerçekleştiriyor, patlamayı harita gerçekleştirmiyor. Bu patlamanın kodları lazım, yoksa hiç kimse yardımcı olmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

CSmiLeFaCe yazdı:

Bildiğim kadarı ile bu patlamayı eklenti gerçekleştiriyor, patlamayı harita gerçekleştirmiyor. Bu patlamanın kodları lazım, yoksa hiç kimse yardımcı olmaz.
Patlamayı harita gerçekleştiriyor eklentinin gerçekleştirmesi mümkün değil.. helikopter belirli olan bölgeye girdiğinde trigger_hurt tetikleniyor bütün escape haritaları bu şekildedir ve hiç bir escape eklentisi trigger_hurt'u tetiklemez..

Benim anlamadığım ömer telli neden ilgilenmiyor bu durum ile? bize inat yaptığı belli gerçekten ayıp diyecek bir şey bulamıyorum her çıkardığı sorun ile biz uğraşıyoruz en azından bize "sana artık yardım etmiyoruz madem çok bilgilisin kendin yap" dese biz olayı anlarım çekilirim ama hiçbir şey demiyor sonra tepkili bir şekilde cevap veriyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Belkide yanlış bildiğinizden vede bildiğinizi inatla savunduğunuz için cevap vermiyordur.
Haritanın ismi ze_jurassicpark4
Resim
Resim
Resim
Dias'ın ZE eklentisinde FORWARD_ROUNDEND denen bi mevzu var. Bu haritayı sonlandıran olay. Aynı şekilde bütün herkesi öldüren satırda 2486 da başlıyor ve tek tek öldüren komut update_deaths. Yani patlamayı harita gerçekleştirmiyor, eklenti gerçekleştiriyor.

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=194770

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

CSmiLeFaCe yazdı:Belkide yanlış bildiğinizden vede bildiğinizi inatla savunduğunuz için cevap vermiyordur.
Haritanın ismi ze_jurassicpark4
Resim
Resim
Resim
Dias'ın ZE eklentisinde FORWARD_ROUNDEND denen bi mevzu var. Bu haritayı sonlandıran olay. Aynı şekilde bütün herkesi öldüren satırda 2486 da başlıyor ve tek tek öldüren komut update_deaths. Yani patlamayı harita gerçekleştirmiyor, eklenti gerçekleştiriyor.

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=194770
Yekta gereksiz inat etme 2 yıldır escape yönetiyorum trigger_hurt'u harita tetikliyor aracın içinde birisi olmayınca tetiklenmiyor bazı haritalarda ve sende aracın içinde değilsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DeJavu
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen DeJavu »

Bu arkadaş 2 haftadır konu açıyor niye yetkililer ilgilenmiyor? Sorunun CSDurağından olduğu açık ortada çocuğu bir kovmadığınız kaldı yazık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Resim
artık bazı haritalardan nefret ediyorum.

Peki bu sorun cs31.com da var mı? Orasıda zombie escape sonuçta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
WHOAMI
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen WHOAMI »

CSmiLeFaCe yazdı:Resim
artık bazı haritalardan nefret ediyorum.

Peki bu sorun cs31.com da var mı? Orasıda zombie escape sonuçta
Attığın resimden bir şey anlamadım ayrıca 31. IPde de aynı durum söz konusu yani 2 hafta önce öyleydi şuanda durum ney bilmiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli