Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Son Konular Kalksın

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Talep BOTU

Son Konular Kalksın

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Anasayfadan Son Konular kalmasını istiyorum çünkü herkes sadece son konulara bakıyor. 2.sayfa ve daha ileriki sayfalardaki konular bildiğiniz çöp oluyor. Eğer konuyu güncellemezseniz sonsuza kadar cevapsız kalabilir. Son Konuları kaldırırsak herkes istediği veya görevlendirildiği konulara bakar, tabi ki moderator de gerekiyor çözülen konuları taşıması için konular çözülerek giderse sayfa azlığı olmuş olur. En çok kullanılan eklenti istek bölümü ne gerçekten daha çok moderatör gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Son Konular Kalksın

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burada moderatör vs. yok, burada gönüllü destek var. Kimse burada zorla tutulmuyor, kimse burada bir şeyler yapmak zorunda değil. Moderatörlük bir zorunluluktur, yüktür. Sen bir insana moderatörsün der isen, o kişi işi bilmese bile yapmaya çalışır. Belki yapabilir belki iyice bozabilir. Gönüllü destek ve 1337 güzel. Zorunlulukları yok, bilir kişiler, istediklerine yardım ederler istemediklerine yardım etmezler. Ettiği zamanda doğru yardımı ederler.
Bence kodlamayı uzaktan uzaktan öğrenin. Bir göz atın, kimsenin eline bakmayın. Kimse burada beleşe sizin için uzun uzun kodlar yazmaz. Adam öğrenmiş bilgilenmiş, kendisi için yazar. Öğrenmek isteyen, kendini geliştirmek isteyen kendini istek bölümü ile sınar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Son Konular Kalksın

Mesaj gönderen uzman59 »

Yek'-ta yazdı: Sal Haz 11, 2019 3:23 pm Burada moderatör vs. yok, burada gönüllü destek var. Kimse burada zorla tutulmuyor, kimse burada bir şeyler yapmak zorunda değil. Moderatörlük bir zorunluluktur, yüktür. Sen bir insana moderatörsün der isen, o kişi işi bilmese bile yapmaya çalışır. Belki yapabilir belki iyice bozabilir. Gönüllü destek ve 1337 güzel. Zorunlulukları yok, bilir kişiler, istediklerine yardım ederler istemediklerine yardım etmezler. Ettiği zamanda doğru yardımı ederler.
Bence kodlamayı uzaktan uzaktan öğrenin. Bir göz atın, kimsenin eline bakmayın. Kimse burada beleşe sizin için uzun uzun kodlar yazmaz. Adam öğrenmiş bilgilenmiş, kendisi için yazar. Öğrenmek isteyen, kendini geliştirmek isteyen kendini istek bölümü ile sınar.
+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli