Mobil Ödeme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Mobil Ödeme
Öncelikle merhaba şimdi mobil ödeme çok kötü yapmışsınız faturalı hattan ücret alınmalı ve turktelekomdanda ücret alınmalıdır çoğu abone zaten türktelekom kullanıyor en hızlı bir şekilde yapılmasını istiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Mobil Ödeme
Burda keyfinin kahyası yok laflarını ve uslübünu daha yumuşak bir hale getirip konu açmayı dene bi ?
Linklerini gizle |
-
Mobil Ödeme
Ben yeterince düzgün yazdigimi görüyorum napayım yalvarayım mi sadece istek sunduk dostum ben asıl sen benle düzgün konuş keyfinin kahyasi falan senin gözlerde sorun var yazıyı okuyamiyorsun galiba
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Mobil Ödeme
Hocam Ömer telli bir ara açıklama yapmıştı tam hatırlamıyorum bir nedenden dolayı olmuyordu sanırım olması iyi olurdu benim içinde elbet bir ara elime geçti 2000 TL basacaktım yalnız olmadı nedenini Ömer telli açıklar zaten ama hatırlar isem buraya yazarım
Linklerini gizle |
Mobil Ödeme
Talepte bulunuyorsunuz. Arz etmiyorsunuz. Nasıl düzgün yazıyorsunuz orasını bende göremedim..
Ayrıca mobil ödeme hizmeti 3. bir hizmet veren kurum tarafından sağlanıyor. Yani TT orda geçmiyor ise CSD dede geçmiyor. Şuanda çalışılan şirket uyumlu görülmüş.
Ayrıca mobil ödeme hizmeti 3. bir hizmet veren kurum tarafından sağlanıyor. Yani TT orda geçmiyor ise CSD dede geçmiyor. Şuanda çalışılan şirket uyumlu görülmüş.
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Mobil Ödeme
Ömer tellinin lafına bakacaksan neden talep açıp insanların oylamasına sundun?
Linklerini gizle |
-
Mobil Ödeme
Oylama olduğunu bilmiyordum zaten sadece istek olarak gönderdim ne çekemeyen var anlamadım ya
Linklerini gizle |
-
- İletişim: