konuyla alakasiz birşey görmüyorum ben gerçektende boş bir talep konusu olduğunu düşünüyorumBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Şub 18, 2019 11:03 pmAçılan konular altına konu dışında bir mesaj atmak yasaklanmıştır.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Şub 18, 2019 10:38 pmYüksek yeteneklerimi kullanarak yorumluyorum ve sanırım şunu demeye çalıştı; "beynimi oku ve aklımda ki ses dosyasını aktar."Taha Demirbaş yazdı: Pzt Şub 18, 2019 10:34 pm .wav dosyalarini arsiv icinde vs. Ekleyebiliyorsunuz arkadaslar. Daha ne istiyorsunuz ki ?
@Yek'-ta bildir butonu buga girdiği için buradan yazıyorum
Yeni forum açılsın
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: 123
- Clan İsmi: Via ' Prime
- İletişim:
Yeni forum açılsın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Yeni forum açılsın
yok yani arkdaş sadece öneride bulunmuş neden herkes üstüne gidiyor anlamış deilim evet veya hayır oyunu ver geç yani.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yeni forum açılsın
Malesef anlamış değilim buton orada evet hayır seçeceksin bu kadar
Ama adam uğraşmak istiyor nedense artık kötü yorumlar yapıp konuyu kirletiyor
Ama adam uğraşmak istiyor nedense artık kötü yorumlar yapıp konuyu kirletiyor
Linklerini gizle |
Yeni forum açılsın
16 hayır ile uğurluyoruz sanırsam.
Biribirinizi uyarmanız doğru değil. Bir daha yaşanırsa uyaran kişiye uyardığı kadar uyarı atacağım. Yapmayın demekle anlaşılmıyor.
Biribirinizi uyarmanız doğru değil. Bir daha yaşanırsa uyaran kişiye uyardığı kadar uyarı atacağım. Yapmayın demekle anlaşılmıyor.
Linklerini gizle |