Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bu kadarda Olmaz Omer telli GaRDASIM !!!!

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Herkese Selamun Aleykum Ben musallat Gaming Kurucusu Burak bey Omer telli Gardasım sen nasıl olurda bilip bilmedigin bir suclamayla serverimizi kapatırsın allah sahitki gardasım bunu ahiriette goreceksın biz o kadar emek veriyoruz server icin adam ediyoruz sonra sen geliyorsun server kapatıyorsun sen ne yapmaya calısıyorsun biladerım o kadar insan oynuyordu be adam yazmıs musallat gamng yasaklanmalı direadora gaming ten bir kac kisi geliyor kal diyor biz gıcık alıkımız kisilerin serverini kapatırız diyorlar omer telli sana sesleniyorum kardes o kadar emek yaptık ugrastık ahirete sorucam hesabını sana haberin ola sen su an hak yedin kardesım biz hic bir suclamada bulunmadık ve yapmadık biz emekimizle büyüorduk siz engellıyorsunuz neyse diceklerim bu kadardı milletin hakkını yiyorsunuz ! Allah Goruyor omer gardas sıkıntı etme bu konu kapanırsa tekrar acıcam
k bilip bilmeden server kapatmışsınız lan bizim daha Muzik botumuz yok bune lan nasıl yere dustuk biz gardas
:!: :!:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Hacım şikayet bölümü açılsın şunlara ağızlarının payı verilsin bu nedir ya.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BurakBeyS*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen BurakBeyS* »

Dragon Kardesim valla hi ben hakkımı helal etmiyorum benim serverimi omer telli acmassa ben hakkımı helal etmıyorum paramıda attım ts3 odicektım ama yukardakı allah goruyor ezan sahit kardes sıkıntı yok allah bunu yanına bırakmaz sıkıntı yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

BurakBeyS* yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:55 pm Dragon Kardesim valla hi ben hakkımı helal etmiyorum benim serverimi omer telli acmassa ben hakkımı helal etmıyorum paramıda attım ts3 odicektım ama yukardakı allah goruyor ezan sahit kardes sıkıntı yok allah bunu yanına bırakmaz sıkıntı yok
Haklıysan ne bu şiddet bu celâl? Bekle şikayet bölümü açılınca sakince anlat.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Allah kitap ahiret. Bunlar suçu örtmüyor beyler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Aho

Mesaj gönderen Aho »

Aynen Ömer Telli Bey Bu Kaç Oluyor Lütfen Artık Biri Şunlara Baksın 1 klan icin kac klan Kaybediyorsunuz...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli