Wi-fi h.o.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 225
Wi-fi h.o.
Arkadaşlar benim aklımda 1 haftadır birşey var . ;; wi-fi yi açıp interneti depolamak sonrada wi-fi siz internetin olması mümkünmüdür?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 225
Wi-fi h.o.
@Taha Demirbaş konu başlığını 'h.o' yazan yeri "h.k" yaparsan memnun olurum 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Wi-fi h.o.
Bir kaç defa okudum, hiçbir şey anlamadım.HandSome yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:03 pm Arkadaşlar benim aklımda 1 haftadır birşey var . ;; wi-fi yi açıp interneti depolamak sonrada wi-fi siz internetin olması mümkünmüdür?
Wi-fi açmak, interneti depolamak, sonrasında wi-fi kapatıp internetin açık kalması wtf?

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Wi-fi h.o.
Arkadaş şundan bahsediyor
Sen evinde kullandığın interneti telefondan kullanacaksın wifi yolu ile
Sonra veri depolama gibi bir kısımdan internet depolanacak
Sen onu istediğin zaman kullanacaksın demiş ama malesef bunu yapabileceğini sanmıyorum
@HandSome
Sen evinde kullandığın interneti telefondan kullanacaksın wifi yolu ile
Sonra veri depolama gibi bir kısımdan internet depolanacak
Sen onu istediğin zaman kullanacaksın demiş ama malesef bunu yapabileceğini sanmıyorum
@HandSome
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Wi-fi h.o.
valla he ne demek istedi bende anlamadim bir seyde yazamadim belki ben anlamam diye gormezden geldim birisinin benle ayni seyi dusunmesini bekledim sen ciktinLevelsiz yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:06 pmBir kaç defa okudum, hiçbir şey anlamadım.HandSome yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:03 pm Arkadaşlar benim aklımda 1 haftadır birşey var . ;; wi-fi yi açıp interneti depolamak sonrada wi-fi siz internetin olması mümkünmüdür?
Wi-fi açmak, interneti depolamak, sonrasında wi-fi kapatıp internetin açık kalması wtf?![]()
Linklerini gizle |
-
Wi-fi h.o.
Anlamayan arkadaşlar gözlüklerinizi masada unutmuşsunuz. Anlamayacak ne var? Sırf komiklik olsun diye mi yazıyorsunuz? Adam interneti depolayabilir miyim herhangi bir wi-fi yerinde demek istemiş. Yapabilirsin evet olabilecek bir şey ancak flash bellek üzerinden olur, vınn gibi bir şey ile.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Wi-fi h.o.
Diyelim ki anlamadık, anlayamadık. Seni alakadar eden ne? Asoylu34 anlamadı mı dedim ben. Boş yapmayın.alpersoylu34 yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:15 pm Anlamayan arkadaşlar gözlüklerinizi masada unutmuşsunuz. Anlamayacak ne var? Sırf komiklik olsun diye mi yazıyorsunuz? Adam interneti depolayabilir miyim herhangi bir wi-fi yerinde demek istemiş. Yapabilirsin evet olabilecek bir şey ancak flash bellek üzerinden olur, vınn gibi bir şey ile.
Linklerini gizle |
Wi-fi h.o.
Şuan bu konuda herkese sallayabilirim, dikkat edin.
Alper sende bi git yat uyu, parmaklarının yazdıklarını gözlerin tam okuyamıyor.
Alper sende bi git yat uyu, parmaklarının yazdıklarını gözlerin tam okuyamıyor.
Linklerini gizle |