Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Tokensiz Sunucu Sahibi Veriyolar

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

rukA
Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
Clan İsmi: MR Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

rasimozkan yazdı:yetkileri komple kendim ayarladım sıfırlamadan halletme sansım yokmu acaba
Yapan kişinin ts3 hakkında ne kadar bilgili olduğuna bağlı. Ben kendime gizli yetki vermeye kalksam kimse tsyi sıfırlamadan alamaz mesela o yetkiyi. Çünkü Server groupstaki en üst yetkinin güçleri azaltılabilir.

İşini sağlama almak için sıfırla. Sonradan daha fazla uğraşma, güvenmediğin kişilere karşı yetki verme.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rasimozkan

Mesaj gönderen rasimozkan »

rukA yazdı:
rasimozkan yazdı:yetkileri komple kendim ayarladım sıfırlamadan halletme sansım yokmu acaba
Yapan kişinin ts3 hakkında ne kadar bilgili olduğuna bağlı. Ben kendime gizli yetki vermeye kalksam kimse tsyi sıfırlamadan alamaz mesela o yetkiyi. Çünkü Server groupstaki en üst yetkinin güçleri azaltılabilir.

İşini sağlama almak için sıfırla. Sonradan daha fazla uğraşma, güvenmediğin kişilere karşı yetki verme.
Panel işlem görmeye başlasın sıfırlayacam en iyisi kafa rahat olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

rukA yazdı:

Doğru diyorsun mesela bende 10 kimlik var ve hepsinin teker teker özelini açıyorum kendi ts3ümde. Ayriyetten hepsine çizgi yetkisini veriyorum S.sahibinin 74 yapıp çizgileri 75 yapıyorum..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

ts3 düzeltilmiştir, sıfırlayıp tokeninizi alabilirsiniz

Link: