BANKA HESABINA İBAN NUMARASINA PARA GÖNDERDİM İSİM TUTMUYO DİYE ONAYLANMADI BAŞKA İSİMDEN PANEL AÇTIM ODA ONAYLANMADI . KİRALIYCAGIM İP NUMARASINI BAŞKASI KİRALADI .
SİZ SW KİRALIYOSUNUZ AMA BİZDE PARA VERİYORUZ. BİRAZ ÖZEN GÖSTERİNDE HERKES KEYFİNİ SÜRSÜN.
TİCKETTEN GEÇ CEVAP GELİYOR.....
TİCKETTEN ÇOK GEÇ CEVAP GELİYOR.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: PayitahT JB
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
öncelikle forum kurallarına uygun konu açın sadece ismin tutması değil tc kimliginde panel sahibiyle aynı olması gereklidir illaki yatırırken yanlışlık yapıyorsunuzdur burda birsürü kişi bankayla ödeme yapıyor ozaman herkesin ödemesi onaylanmazdı hesap bilgileri kısmında zaten tc zorunlulugu gözüküyor yatırırken açıklamaya tcnizi yazmak zorudasınız
tickete sabah : 09.00 - 12.00 arası bakılıyor
tickete sabah : 09.00 - 12.00 arası bakılıyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
buraası adı üstünde bi forum. yani konusmaya ve tartışmaya açık bi sayfa.
atm den deyilde karttan ödeme yaptım. hesaptan hesaba havale yani. soyisimler aynı vede açıklamada neden başkasının adına yatırdıgımızı açıkladık detaylıca. tüm bu konuşmalar geçerken bu süre zarfında benim kiralayacagım ip kiralandı. ben zaten 20 gündür ip boşalmasını bekliyorum bugün buldum ama para panele geçer adamalr kiraladılar..
atm den deyilde karttan ödeme yaptım. hesaptan hesaba havale yani. soyisimler aynı vede açıklamada neden başkasının adına yatırdıgımızı açıkladık detaylıca. tüm bu konuşmalar geçerken bu süre zarfında benim kiralayacagım ip kiralandı. ben zaten 20 gündür ip boşalmasını bekliyorum bugün buldum ama para panele geçer adamalr kiraladılar..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
soyisim hiçbi şekilde fayda etmez panel sahibi ve banka hesabının sahibi aynı olmak zorundadırnarkoz19030671 yazdı:buraası adı üstünde bi forum. yani konusmaya ve tartışmaya açık bi sayfa.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
Dostum ödeme bildirimi yap ve açıklamasına ödeme yaptığın bilgileri at makbuz aldı isen resmini çek hizliresimden at ödeme bildirimi yaptığın yere muhakkak sana dönecekleri ve paranı panele göndereceklerdir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
para hesaba geçene kadar adamlar sw kiraladı zaten.
224 benimdi oranın gününü uzatmadımki düşük ip cıkınca ordan alıyım diye. 20 gündür bakıuyorum düşük ip cıkcakmı diye.
bugün gördüm karttan ödeme yaptım vay şöyleydi vay böyleydi diyene kadar adamlar sw yi kiralamışlar. saglık olsun bi 20 daha bekliycez tabi boşalırsa..
224 benimdi oranın gününü uzatmadımki düşük ip cıkınca ordan alıyım diye. 20 gündür bakıuyorum düşük ip cıkcakmı diye.
bugün gördüm karttan ödeme yaptım vay şöyleydi vay böyleydi diyene kadar adamlar sw yi kiralamışlar. saglık olsun bi 20 daha bekliycez tabi boşalırsa..
Linklerini gizle |