Merhabalar bundan 1 sene önce anapanelimiz klan ortağı olan kişinin kardeşinin tcsi üzerineydi o zamanlarda dostdan ziyade düşman edinme prensibine sahiptim klan ortağıyla ters düştükden sonra klandan atıyorum bu şahısta bize kin besleyen jack daniels klanına gidiyor ve levelsiz denen şahsiyet buna en ust rutbe karşılığı bizim panelimizi kapattirmasini talep ediyor oda yapiyor tengri klanı şuan yasaklımıdır ? reklam atma olaylarını kabul ediyorum birdaha yaşanmiyacak ve csdurağı reklam atmaya karışmayacağını her konusunda dile getirmekteydi.
Eğerki yasaklı değilsek veya yasaklıysak affedilirsek csdurağı ailesine tekrar katılmayı temenni eder ömer beye ve csdurağı çalışanlarına asla argo veyahut dalga geçici cümleler kullanılmamıştır. affedilirsek bitmek uzere olan 1.6 piyasasını canlandırmayı arz ederim.
Tengri Jailbreak ( af konusu )
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd