TeamTR Hakkında.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
TeamTR Hakkında.
silinmis-konular/takilmadigim-halde-edi ... 38083.html Burada Ben orda barınmıorum diyen malper Şuan orada maç atıyorlar yetkili olabilirler. gezinirken gördüm
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Clan İsmi: dreacy'
TeamTR Hakkında.
Bir insanın ağzından bu kadar mı yalan çıkar diyeceğim de Hocayı insan yerine koymadığım için yalanlarını gayet normal buluyorum bence yeterli bir delil.Gerekenin Yapılmasını Arz Ederim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
TeamTR Hakkında.
Alperi Bilmezmisin 5 Lafından 4ü yalanistiklal_lin yazdı: Cum Tem 26, 2019 11:32 pm Bir insanın ağzından bu kadar mı yalan çıkar diyeceğim de Hocayı insan yerine koymadığım için yalanlarını gayet normal buluyorum bence yeterli bir delil.Gerekenin Yapılmasını Arz Ederim.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
Konu Sahibi
TeamTR Hakkında.
Sen yöneticisimisin ? Her forumun altına sanki yönetici gibi cevap bırakıorsunuz tamam pluginlerden anlıyorsunuz da millete yardımcı olmak yerine ego kasmayı tercih ediyorsun neyse.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
TeamTR Hakkında.
@Yek'-ta Veya @Taha Demirbaş Konuyu taşırmısınız size zahmet ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
TeamTR Hakkında.
Geçersiz sayılacak, daha yeni hesap açmışsın zaten ayrıca misin ayrı yazılır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
TeamTR Hakkında.
dostum dogru yolu gösterme yapmıs neden ters cevab verıyorsunuz ?şeymasubası yazdı: Cum Tem 26, 2019 11:44 pmSen yöneticisimisin ? Her forumun altına sanki yönetici gibi cevap bırakıorsunuz tamam pluginlerden anlıyorsunuz da millete yardımcı olmak yerine ego kasmayı tercih ediyorsun neyse.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: dreacy'
TeamTR Hakkında.
Burada senden Türkçe Dersi isteyen birini göremedim ama neyseBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cmt Tem 27, 2019 12:26 am Geçersiz sayılacak, daha yeni hesap açmışsın zaten ayrıca misin ayrı yazılır.

Linklerini gizle |