Teamspeak3 HK.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 47
Teamspeak3 HK.
Teamspeak 3 almak istiyorum fakat bir kaç yerden aldık herkes giremedi herkesin girebileceği bir teamspeak nerden alabilirim bilgilendirirmisiniz güvenilir olma şartı ile. Şimdiden teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Teamspeak3 HK.
Teamspeak3 ün eski sürümünü indirip girmeyi denesinler. Muhtemelen düzelecektir.
Linklerini gizle |
-
Teamspeak3 HK.
Güvenilir sağlam bir sunucu neresi olur uygun fiyatlara bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz bu konu hakkında
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS40.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Dreacy
- İletişim:
Teamspeak3 HK.
Buradan kimse sana firma öneremez reklam yasaktır. Eğer sunucunun ipsini söylersen senle özel iletişime geçilebilir 

Linklerini gizle |
-
Teamspeak3 HK.
Anladım tamamdır baya güvenilir bir yer buldum ve aldım peki ts3 oda icon banker vs işlerinden anlıyormusunuz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS40.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Dreacy
- İletişim:
Teamspeak3 HK.
Dediğim gibi seever ip verirseniz yardımcj olmaya gelebilirim.Denizcan yazdı: Cum Eyl 06, 2019 2:31 am Anladım tamamdır baya güvenilir bir yer buldum ve aldım peki ts3 oda icon banker vs işlerinden anlıyormusunuz
Linklerini gizle |