Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TeamSpeak3 Hatası

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
AKYILDIZFATIH

TeamSpeak3 Hatası

Mesaj gönderen AKYILDIZFATIH »

'Ramazan yazdı: Çrş May 02, 2018 9:42 pmbu black list değil grey list problemidir.. gray list problemini de ancak ömer beyler halledebilir
Umarım CS Durağı tarafınca bir çözüm sağlanır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

TeamSpeak3 Hatası

Mesaj gönderen 'Ramazan »

AKYILDIZFATIH yazdı: Çrş May 02, 2018 9:56 pm
'Ramazan yazdı: Çrş May 02, 2018 9:42 pmbu black list değil grey list problemidir.. gray list problemini de ancak ömer beyler halledebilir
Umarım CS Durağı tarafınca bir çözüm sağlanır.
benim kendi bayiiliğimi aldığım bi sunucu vardi.. gray problemi olmaya başlayınca onlara haber verdim ve 12 saat içinde çözdüler.. teamspeak3 addons geliştiricisi oldukları için 12 saat içinde onlar cevap alabiliyormuş ve kolayca hallettiler... ama [@Bilinmeyen Etiket] bey nasıl bir şey yapabilir bilmiyorum.. belki de ben yanlış biliyoruzdur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
AKYILDIZFATIH

TeamSpeak3 Hatası

Mesaj gönderen AKYILDIZFATIH »

'Ramazan yazdı: Çrş May 02, 2018 10:10 pmbenim kendi bayiiliğimi aldığım bi sunucu vardi.. gray problemi olmaya başlayınca onlara haber verdim ve 12 saat içinde çözdüler.. teamspeak3 addons geliştiricisi oldukları için 12 saat içinde onlar cevap alabiliyormuş ve kolayca hallettiler... ama [@Bilinmeyen Etiket] bey nasıl bir şey yapabilir bilmiyorum.. belki de ben yanlış biliyoruzdur
Şu an için yetkililerin açıklamasını beklemekten başka bir çare yok gibi gözüküyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli