Teamspeak 3 İp Sorunları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Teamspeak 3 İp Sorunları
Arkadaşlar Böyle Ayda 1 Defa 2 Defa Yok .info Yok .pro Böyle Mi Değişcez Sürekli Ben Buraya Ürün İçin Belirli Bir Miktar Ödeme Yapıyorsam O Ödememin Karşılığını Böyle Almak İçin ATmıyorum Bu Sorun En Kısa Zamanda Çözülürse Memnun Oluruz.. Yoksa Yasal Yollara Başvuru Yapıcaz..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Teamspeak 3 İp Sorunları
512 Kişilik ts3 ' e .info oldu diyemi Yasal Yollara başvuracaksın hahahahh 20 TL ' nin lafını yapıyorsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Teamspeak 3 İp Sorunları
20 tl ödediğin 512 kişilik ts3ün dnssi değişiyor diye yasal yollaramı başvuracaksın oldu canım senide tınlarlar ya
isterse .xyz bile yapar gıkını çıkartamassın
isterse .xyz bile yapar gıkını çıkartamassın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
Teamspeak 3 İp Sorunları
Emin ol o ödediğin 20 tl'nin karşılığını fazlasıyla alıyorsundur bu fiyata 512kişilik ts3 başka yerde bulamazsın.EjderyaCıAmca yazdı: Prş May 17, 2018 5:03 pm Arkadaşlar Böyle Ayda 1 Defa 2 Defa Yok .info Yok .pro Böyle Mi Değişcez Sürekli Ben Buraya Ürün İçin Belirli Bir Miktar Ödeme Yapıyorsam O Ödememin Karşılığını Böyle Almak İçin ATmıyorum Bu Sorun En Kısa Zamanda Çözülürse Memnun Oluruz.. Yoksa Yasal Yollara Başvuru Yapıcaz..
güldürme bizi

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Teamspeak 3 İp Sorunları
0.12$ sanırım slot başı değer
250 tl bir ts3 e vereceksen ver seninkini .com yapsınlar
Firmanın elinde olan bir şey falan değil bu. 20 Tllik sunucunda devam etmek istiyorsan ya konuşmayacaksın ya da Csdurağı'ndan Ts3 almayacaksın bu kadar basit..
Fiyatı sabit tutmaya çalışıyor bu firma burada ts3 alan insanlar zengin yada şirket yönetmiyor oyun için alıyor. Bir ts3 ede 250 tl verebilecek adam var mıdır bilemeyeceğim varsa da helal olsun buyursun ödesin.. Biz şahsen ip değişsin fiyat değişmesincilerdeniz.. He git hakkını ara ama ts3 e zam geldiğinde bu sefer bizimi kazıklıyorsunuz deme

Fiyatı sabit tutmaya çalışıyor bu firma burada ts3 alan insanlar zengin yada şirket yönetmiyor oyun için alıyor. Bir ts3 ede 250 tl verebilecek adam var mıdır bilemeyeceğim varsa da helal olsun buyursun ödesin.. Biz şahsen ip değişsin fiyat değişmesincilerdeniz.. He git hakkını ara ama ts3 e zam geldiğinde bu sefer bizimi kazıklıyorsunuz deme

Linklerini gizle |
Teamspeak 3 İp Sorunları
520 kişilik ts parası 20 tl yi bir sabah kalkıp panelde 320 tl civarında fiyat görmemen için yapılıyor. kilit.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Teamspeak 3 İp Sorunları
Yasal hak felan yok. Onu bi unut. Cok rahatsiz ediyorsa farkli bir sunucudan al hizmetini.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 173
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Teamspeak 3 İp Sorunları
Trollse komik troll değilse daha komikEjderyaCıAmca yazdı: Prş May 17, 2018 5:03 pm Arkadaşlar Böyle Ayda 1 Defa 2 Defa Yok .info Yok .pro Böyle Mi Değişcez Sürekli Ben Buraya Ürün İçin Belirli Bir Miktar Ödeme Yapıyorsam O Ödememin Karşılığını Böyle Almak İçin ATmıyorum Bu Sorun En Kısa Zamanda Çözülürse Memnun Oluruz.. Yoksa Yasal Yollara Başvuru Yapıcaz..

Arkadaşım 20 liraya aldığın hizmetin bi dnssi değişiyor diye yasal yollara başvurup kendini haksız duşurup tarafına ceza yemeye niyetin varsa devam et lets go

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Teamspeak 3 İp Sorunları
Git klanına ait site al dnsni kendin ayarla memnun olmuyorsan veya başka firmalardan ts3 al illa sana csdurağından al denilmiyorEjderyaCıAmca yazdı: Prş May 17, 2018 5:03 pm Arkadaşlar Böyle Ayda 1 Defa 2 Defa Yok .info Yok .pro Böyle Mi Değişcez Sürekli Ben Buraya Ürün İçin Belirli Bir Miktar Ödeme Yapıyorsam O Ödememin Karşılığını Böyle Almak İçin ATmıyorum Bu Sorun En Kısa Zamanda Çözülürse Memnun Oluruz.. Yoksa Yasal Yollara Başvuru Yapıcaz..

Linklerini gizle |