TEAMSPEAK 3 SAYILI İP NASIL BULABİLİRİM ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Link: | |
Linklerini gizle |
Ömer TELLİ yazdı:Merhabalar,
Daha düzenli , seviyeli bir forum için tüm üyelerimizin aşağıda belirtilen kurallara uymasını rica ederiz.
Forum kuralları sürekli güncellenecektir.
- Forum içerisinde tartışmaya yol açacak davranışlarda bulunmak, hakaret, küfür , argo kesinlikle yasaktır
- Forum içerisinde açılan konu başlıklarının TÜMÜ BÜYÜK yazmamaya özen gösterin, forum içerisinde görüntü kirliliğine yol açmaktadır
- Forum içerisinde açılan konuların mesajlarının tümü KALIN şeklinde yazmamaya özen gösterin , forum içerisinde görüntü kirliliğine yol açmaktadır.
- Forum içerisinde herhangi bir farklı sunucunun veya platformun reklamını yapmak yasaktır.
- Forum içerisinde , açtığınız her konuda serverınızın/clanınızın reklamını yapmayınız. Bunun için açılmış olan server tanıtımı & clan tanıtımı bölümünü kullanınız
- Hiçbir şekilde konularınızı uplamayın, çöp forumlardan bir kalitemiz olsun.
- Forum içerisinde para karışılığı yapılan tüm işlemler yasaktır ( eklenti yapımı vs )
- Forum içerisinde açılan yardım konularına , ts3 gel yardım edeyim, skype gel yardım edeyim gibi mesajlar yasaktır.
- Forum içerisinde ifşa konuları açmak yasaktır
- X Kişisine özel konu açmak yasaktır. ( Örnek : Ömer Bey Bakarmısınız , LSR Bir Bakarmısın )
- Konu başlıkları konu içeriğinin özeti olacak şekilde açılmalıdır. Yardım,bakarmısınız,acil, eklenticiler baksın tarzı konular açılması yasaklanmıştır.
Link: | |
Linklerini gizle |