Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
mkiranatli yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:59 am
Teşekkürler plugin önerdiğinizi için ancak hocam ben editlenmesini istiyorum.
Yapabilirseniz sevinirim
Her şeyi milletten beklememek gerek aslında. Millete balık vermeyip, balık tutmayı öğretmemiz gerek.
Eğer kodlama hakkında biraz bile bilgin var ise bunu kolaylıkla yapabilirsin.
öğreten varsa çeksin videosunu izleyelim. öğreten yoksa da istek yerine açmak şart.
ki ben istesem öğrenirim ancak gerek duymuyorum yapmak isteyen editlemek isteyen editler istemeyen editlemez
mkiranatli yazdı: Cum Haz 22, 2018 2:49 pm
öğreten varsa çeksin videosunu izleyelim. öğreten yoksa da istek yerine açmak şart.
ki ben istesem öğrenirim ancak gerek duymuyorum yapmak isteyen editlemek isteyen editler istemeyen editlemez
Gerek duymuyorum derken? Yani tüm isteklerinizi bize yaptıracaksınız. Siz hiç emek vermeyeceksiniz benim bu cümleden anladığım bu. İnternette birçok video var zaten eklenti düzenleme veya oluşturma hakkında.
mkiranatli yazdı: Cum Haz 22, 2018 2:49 pm
Gerek duymuyorum derken? Yani tüm isteklerinizi bize yaptıracaksınız. Siz hiç emek vermeyeceksiniz benim bu cümleden anladığım bu. İnternette birçok video var zaten eklenti düzenleme veya oluşturma hakkında.
Çok büyüttün kardeşim. Fazla birşeyler istemiyorum ben. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Eklenti istekleri başlığı boşuna açılmadı. Editleyen memnun, editlenmesini isteyen memnun.
Forumda eklenti istekleri yapan biraz azalsa da kendinizi büyütmenize gerek yok.
Olmanızı isteyen de yok zaten hocam kimseye muhtaç değilim. Ülkede bir sürü coder, bir sürü pluginci var.
mkiranatli yazdı: Cum Haz 22, 2018 10:17 pm
Forumda eklenti istekleri yapan biraz azalsa da kendinizi büyütmenize gerek yok.
Olmanızı isteyen de yok zaten hocam kimseye muhtaç değilim. Ülkede bir sürü coder, bir sürü pluginci var.
Forum kuralları dışına çıkmak istemediğim için konuyu uzatmayacağım. Kendimizi büyüttüğümüz falan yok. Biz bu eklenti istek bölümünde konuları azaltmak için millete yardım etmeye çalışıyoruz. Kimseye muhtaç olmadığın belli kardeşim. Madem bir sürü yazar (öz türkçesi yazardır.) var, o zaman onlar yardımcı olsun sana.
İyi forumlar dilerim.
mkiranatli yazdı: Cum Haz 22, 2018 10:17 pm
Forum kuralları dışına çıkmak istemediğim için konuyu uzatmayacağım. Kendimizi büyüttüğümüz falan yok. Biz bu eklenti istek bölümünde konuları azaltmak için millete yardım etmeye çalışıyoruz. Kimseye muhtaç olmadığın belli kardeşim. Madem bir sürü yazar (öz türkçesi yazardır.) var, o zaman onlar yardımcı olsun sana.
İyi forumlar dilerim.
Çok komik adamlarsınız. Kullanıcı adı ingilizce olan adamın bana türkçe dersi vermesi baya trajedik.
mkiranatli yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:04 pm
Çok komik adamlarsınız. Kullanıcı adı ingilizce olan adamın bana türkçe dersi vermesi baya trajedik.
Çok büyük hata yaptın kardeşim. Colditz sadece bir kelimedir yani herhangi bir anlamı yoktur. Hatta Almanya'da Saksonya eyaletinde yer alan bir şehirmiş :) Ayrıca hiç de hata yaptığımı düşünmüyorum