Arkadaşlar merhaba,
arkadaşlar oynamak için oyunyoneticisinden bir server aldık akşamları giriyoruz.
Ancak 20 dakikada bir oyun duruyor, mouse ile sağa sola çevirebiliyorum ama hareket etmiyor hiçbir oyuncu. tekrar bağlanmadıkça düzelmiyor. bu sorun kişi kişi değil herkeste aynı anda oluyor herkes tekrar bağlanmak zorunda kalıyor. Tekrar bağlanınca da otomatik olarak map de_dust olarak değişiyor.
Gerçekten bunaldık. serveri aldığımız yer adam gibi destek veremiyor hala çözemediler. Serverda hiçbir eklenti yok. iceworld mapında sık sık yapmakla beraber snow, india, poolday gibi maplerde de aynısını sürekli yapıyor.
Bunu nasıl çözebiliriz?
Not: serverın gelişiyle bazı eklentiler açık, admin yeşil yazı gibi. onun dışında dışarıdan bir eklenti yüklemedik.
Sürekli Server Çöküyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Sürekli Server Çöküyor
forum.oyunyoneticisi.com 'a yazdınız mı? Serhat KAVAK takibe alsa çözebilir, yazdığınız sorun bana çok saçma geldi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Sürekli Server Çöküyor
Duyduğum kadarı ile bir sorun mevcutmuş sadece size özel değil, ancak bunun önüne geçmiş olmaları lazımdı çoğu arkadaşım geri açtı sunucuyu.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Sürekli Server Çöküyor
Sorunumuz 1 haftadır devam ediyor. Bana genel bir sorun oldugu hakkında da bilgi verilmedi hiç.
Linklerini gizle |