reis şuan bitiyor zaten yaptım jbmenu 0 dan kodlama değil üstünde editledim ve baya güzel olmuş jbmenudur paylaşacamTeamTR yazdı:Dünden beri mi? 1 Günde böyle bir menü takdire şayan 0 danmı kodladın?
Dünde 1 saat sonra paylaşıcağım dedin buradan böyle paylaşamazsın hem yasak kardeş. Eklenti Paylaşım bölümüne aç konunu bakılır incelenir öyle onaylanır.
Şuan dünden beri üstünde calıştığım Jbmenu2018.!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 62
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Uğraşmıssındır Eyvallahda Hani Ordan Burdan Aldıgını Eklemişsin 0'dan Yazılmamış Sadece Onu Dedim 

Linklerini gizle |
-
evet 0dan kodlama değil ordan burdan bulduğum doğrudur ama baya şekil oldu bi resim paylaşcam buna bak şimdiYeKTaBEYy yazdı:Uğraşmıssındır Eyvallahda Hani Ordan Burdan Aldıgını Eklemişsin 0'dan Yazılmamış Sadece Onu Dedim

Linklerini gizle |
-
YeKTaBEYy yazdı:Uğraşmıssındır Eyvallahda Hani Ordan Burdan Aldıgını Eklemişsin 0'dan Yazılmamış Sadece Onu Dedim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
ve Şuan aklımda bi fikir var onuda yapıp paylaşacam mesela meslek sec menusu var biliyorsundurYeKTaBEYy yazdı:Uğraşmıssındır Eyvallahda Hani Ordan Burdan Aldıgını Eklemişsin 0'dan Yazılmamış Sadece Onu Dedim
oraya meslegi seçer meseela doktor modeline girecek veya rambo modeline girecek
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Buda Benm
Daha Eklicegim Şeyler Varda 6 7 Servera Kurdum Zaten

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@babacan456 O Dediğini Yaparsan Adamlar Sabah Girer Swye JBMenu Dedigin FPS Düşürmicek Fazla Model Abartı Olmicak Userlerin Sevecegi Tarz Olucak
Linklerini gizle |
-
güzel maşallah reis ben bitirmem 1.sati bulur ve swye ekler test eder burda paylaşırım akşama kadar sağlam bi jbmenu yapmış bulunmaktayım inşallah herkez hayrını görür bi sevaba gireriz 1.ay sonra askerimYeKTaBEYy yazdı:Buda BenmDaha Eklicegim Şeyler Varda 6 7 Servera Kurdum Zaten
Linklerini gizle |
-
ben onu ek olarak hasar vermiyor zevkine adamlar sıkılmasın diye ekledim istiyen alır fırlatırYeKTaBEYy yazdı:@babacan456 O Dediğini Yaparsan Adamlar Sabah Girer Swye JBMenu Dedigin FPS Düşürmicek Fazla Model Abartı Olmicak Userlerin Sevecegi Tarz Olucak

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Eklersinde Girerken 5 Dk Verir Sırf Onlara Bide Bıçak Modelleri Ve Elsonu Şarkıları Dersen Adamlar 10 Dkdan Aşşaya Giremez
Linklerini gizle |