Steam Cs 1.6 Hatası
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2170
- Clan İsmi: Azerbaycan
Steam Cs 1.6 Hatası
Selamun Aleykum, şimdi steamdan bi cs aldımda kurdum falan işte böyle bi hata verdi. Failed to initalize authentication interface. Exiting... Hatayı nasıl çözebilirim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Steam Cs 1.6 Hatası
Kusura bakmayın sorunu çözdüm. @Taha Demirbaş @Yek'-ta Silebilirsiniz Teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
Steam Cs 1.6 Hatası
Sorun neyden kaynaklanıyormuş ve sorunu nasıl çözdünüz paylaşırsan belki başına gelen olur hem yardımcı olursun hemde boşuna konu açılmaz
Linklerini gizle |
-
Steam Cs 1.6 Hatası
İlk önce steamdan tamamiyle çıkıyoruz, sonra çalıştırı açıp regedite giriyoruz ordan HKEY_CURRENT_USER e giriyoruz Software ye giriyoruz oradan valveyi siliyoruz.
2. HKEY_LOCAL_MACHINE ye giriyoruz ordanda Software tıklıyoruz, ve valveyi siliyoruz. Sorun bitti tekrardan steama giriş yapabilirsiniz.
@HaLLuCinati0NNNNN* zaten konu silinicek, ama yinede paylaşıyorum.
2. HKEY_LOCAL_MACHINE ye giriyoruz ordanda Software tıklıyoruz, ve valveyi siliyoruz. Sorun bitti tekrardan steama giriş yapabilirsiniz.
@HaLLuCinati0NNNNN* zaten konu silinicek, ama yinede paylaşıyorum.
Linklerini gizle |
-
Steam Cs 1.6 Hatası
Yok kardeşim kötü amaçla demedim inan sadece yararlı olur belki diye bende steam kullanıyom belki benim başıma gelecek yarın
Linklerini gizle |
-
Steam Cs 1.6 Hatası
Bende kötü amaçla demedim kardeşim sadece olarak silinicek ya oyüzden yoksa yardımım olucaksa paylaştım sorun yok, iyi günler.HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Pzr Nis 22, 2018 11:52 pm Yok kardeşim kötü amaçla demedim inan sadece yararlı olur belki diye bende steam kullanıyom belki benim başıma gelecek yarın
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Steam Cs 1.6 Hatası
Steamı komple kapatıp yönetici olarak başlatmak en basit çözümüLeooo yazdı: Pzr Nis 22, 2018 11:34 pm Selamun Aleykum, şimdi steamdan bi cs aldımda kurdum falan işte böyle bi hata verdi. Failed to initalize authentication interface. Exiting... Hatayı nasıl çözebilirim ?

Linklerini gizle |
-
Steam Cs 1.6 Hatası
Yanlışın var dostum, Steamda alınan csde öyle olmazJaveranGe yazdı: Pzt Nis 23, 2018 12:09 amSteamı komple kapatıp yönetici olarak başlatmak en basit çözümüLeooo yazdı: Pzr Nis 22, 2018 11:34 pm Selamun Aleykum, şimdi steamdan bi cs aldımda kurdum falan işte böyle bi hata verdi. Failed to initalize authentication interface. Exiting... Hatayı nasıl çözebilirim ?![]()

Linklerini gizle |