sorun
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 950
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
sorun
bir sorun ile karşılaşıyorum arkadaşlar mesela asdasd.amxx diye plugin var ben bunu plugins.iniden siliyorum düzeltip asdasdasd.amxx diye kuruyorum ve oyuna giriyorum map değiştiriyorum eski plugin hala aktif kalıyor. sv resleyince aktif oluyopr neyden kaynaklı bu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
sorun
Nasıl yani bu bi müzikmi smamı ? tam anlayamadım biraz daha açarmısın. Ayrıca pasifleştirmek için silmene gerek yok. Başına " ; " Bunu koyarsan pasifleşir.
Linklerini gizle |
-
sorun
aynı mapı üst üste açarsan olmaz örnegin de_dust2 de eklentiyi yükleyip kaydettinmi tekrar de_dust2 mapını açarsan olmaz aynı mapı açmaman lazım ben bu şekil yapıorum
Linklerini gizle |
-
sorun
ben siliyorum amxx ni plugins inide kalabalık olmasın diye yok mesela bak anlatayım
örnek veriyorum asdasd.amxx olarak yüklendi plugins iniye map değiştiriyorum aktif olmıyor panelden res atıyom svye aktif oluyor. Birşeyde yanlış yaptığımı anlyıorum editlemek için masaüstünde editliyorum sonra tekrardan asdasdd.amxx olarak atıyorum ismini değişik sonra map değiştiriyorum olmuyor sürekli rest atmam gerekli yani.
örnek veriyorum asdasd.amxx olarak yüklendi plugins iniye map değiştiriyorum aktif olmıyor panelden res atıyom svye aktif oluyor. Birşeyde yanlış yaptığımı anlyıorum editlemek için masaüstünde editliyorum sonra tekrardan asdasdd.amxx olarak atıyorum ismini değişik sonra map değiştiriyorum olmuyor sürekli rest atmam gerekli yani.
Linklerini gizle |
-
-
-
sorun
SORUN ÇÖZüldü ama bir plugin hatalı mı anlamıyorum yani şapka modelini yüklüyor ama oyunda aktif olmuyor ?
Linklerini gizle |
-
-
-