Yapımcısı : thersevo
Sürüm : 1.0
Açıklama :
Soccerjam Moddaki büyük bir sorun olan sj modeli olayına kendimce çözüm getirmeye çalıştım.Plugin csmileface tarafından farklı amaçlarla kodlanmıştır ben üzerinde oynamalar yaparak sj mod için düzenledim.Pluginin mantığı şöyle T takımı için Barcelona modelleri veriyor lakin bunlar aslında tek model tek modelin içinde bulanan classlar gibi düşünün.Bu classlarda oyuncu oluyor tabii ki.Yani 2 farklı model yada 4-5 tane model indirmiyorsunuz oyuna girerken tek modelde 4 oyuncuyla oynuyorsunuz.Oyuncuların modellemelerini ben düzenledim-forma giydirdim.Oyuncular:
Barcelona:Arda,Neymar
Real Madrid: Ronaldo,Bale
Ekran Görüntüsü :

Modeli indir: :
Kod: Tümünü seç
http://www.mediafire.com/download/lp8hxl4kcylw9zt/sjcstekno.rar
Kod: Tümünü seç
sjmodelplugini.sma isimli dosyayı (ekte) plugin yükle kısmından yüklüyoruz.Sonra ftp bölümünden addons/amxmodx/configs/ kısmındaki mapconfig klasörüne giriyoruz. plugins.ini dosyasını açıp [ soccerjam ] kısmının altına sjmodelplugini.amxx yazıp kaydediyoruz.
Plugini kurmuş olduk modeli de yukarıdan indirip ftp kısmına geliyoruz models klasörüne girip players klasörüne giriyoruz."Yeni Klasör" oluşturup ismini "sjcstekno" yapıyoruz(tırnaklar yok) içine .rar dosyasındaki modelleri yükliyip, map değiştiriyoruz.
Not:Yaklaşık 1-2 aydır serverimize giren kişiler zaten bu modelleri indirdiği için sizde sjcstekno olarak koyarsanız, modelleri yüklemeyip direkt geçiş sağlayacaktır bir çok player.
Ek Olarak: model isimlerini değiştirmek isteyen arkadaşlar, .sma dosyasını da düzenlemeyi unutmasınlar.