Merhaba,
Bazı kişiler sürekli emir vererek sanki yetkiliyemiş gibi cevap veriyorlar bazıları adamları konu açtığına pişman ediyorlar.
Ben zamanında uyarı yedim neden birsürü kişi var uyarı yemiyorlar.
Mesela herkez kurallara uygun konu açınız diyor ben zamanında uyarı yedim fakat öyle abartı da deyil Teşekkürler diyip yoluna devam ettim ama suan hep sole cevaplar geliyor
KURALLARI
Okuyupta
Okumadan
Okuyunuz
Okumadan yardimci olmam
Gibisinden bir sürü birseyler yaziliyor fakat bende dedim ama 1,2 defa bazı kişiler abartıyor sürekli yetkili gibi davranıyor.
Kurallara uyunuz yerine şurda sole hata yapmışsınız şunu sole yaparsıniz deseniz hem üye olan kişi memnun olur hemde csduragi geneli zaten bildir var ordan bildirebiliriz.
Cidden bazı kişiler abartıyor bazıları çok gereksiz mesaj atıyor konu cevabı verilmiş hayla mesaj kasmak için
A konu cevabını aa yapıp cevap veriyorlar
Bu konular tek benimi rahatsız ediyorlar bilmiyorum ?
Bence Bu konu hakkında bişeyler yapılmalı.
@Taha Demirbaş
@PaZee
[@Bilinmeyen Etiket]
Sizde Rahatsız Olmuyormusunuz ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Sizde Rahatsız Olmuyormusunuz ?
Tek sen degil bende cok rastlamadim ama rastladigimda cidden rahatsiz oluyorum cozum bulunursa iyi olur..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim: