Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Silahı sırtta taşıma plugini

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

Merhabalar, başlıkta belirttiğim pluginin sma'sını atabilirmisiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Necati Doğan »

"Silahı sırtta taşıma plugini" diye googleden arattım ve direk buldum. Birdahakni araştırma yaparak daha kolay bulabilirsiniz istediğiniz şeyleri.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 9:41 pm Merhabalar, başlıkta belirttiğim pluginin sma'sını atabilirmisiniz?
Hazırcılık koktu...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
İletişim:

@necati_dgn internetimde sıkıntı olduğu için sadece forum.csduragına girebiliyorum. @ShooTeR böyle saçma yorumlar yapmak yerine işinize baksanız iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:37 pm @necati_dgn internetimde sıkıntı olduğu için sadece forum.csduragına girebiliyorum. @ShooTeR böyle saçma yorumlar yapmak yerine işinize baksanız iyi olur.
Saçma konustugum yok basbaya hazıra konuyorsun kardeşim, kusura bakmayın ama 2 dk kafanızı kaldırıp google'a yazıp bulabilicekken şu kafadasınız "ya nası olsa forumdaki avanaklar atar bana ben aramakla uğraşmıyım" bu kafadasiniz internetinde sorun var sadece forum.csd'ye girebiliyorsun nede güzel bir palavra internetinde sorun var ve sadece forum.csd giriş hmm ilginç güzel yalan...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
İletişim:

@ShooTeR başka yerde varsa var kardeş ben csduragı forumundan istiyorum ugrasmak istemiyorsan forumdan ayrılırsın. Benım internetim forum.csduragindan baska foruma girmiyor bunu palavra olarak algılamanız zerre umrumda değil keşke internetim doğru duzgun calıssada senın gibi insanlara muhtaç olmasam gereksiz yorumlar yapacaksanız sizi sikayet edeceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Necati Doğan »

Uzatmaya gerek yok arkadaşlar. @0nurd0gann istediğin plugini yukarda attım çözüldü sanırım konuyu kapatabiliriz. @Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:55 pm @ShooTeR başka yerde varsa var kardeş ben csduragı forumundan istiyorum ugrasmak istemiyorsan forumdan ayrılırsın. Benım internetim forum.csduragindan baska foruma girmiyor bunu palavra olarak algılamanız zerre umrumda değil keşke internetim doğru duzgun calıssada senın gibi insanlara muhtaç olmasam gereksiz yorumlar yapacaksanız sizi sikayet edeceğim.
Hazırcılara karşı HODRI MEYDAN !
Hazıra kaçtıgını belli ettin şimdi susabilirsin (zaten belli etmiştinde neyse yorgunum yatıcam iyi geceler)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
İletişim:

@Yek'-ta @Taha Demirbaş eklenti isteklerine böyle yorumlara müsade ediliyormu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

ShooTeR yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:24 pm
0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:55 pm @ShooTeR başka yerde varsa var kardeş ben csduragı forumundan istiyorum ugrasmak istemiyorsan forumdan ayrılırsın. Benım internetim forum.csduragindan baska foruma girmiyor bunu palavra olarak algılamanız zerre umrumda değil keşke internetim doğru duzgun calıssada senın gibi insanlara muhtaç olmasam gereksiz yorumlar yapacaksanız sizi sikayet edeceğim.
Hazırcılara karşı HODRI MEYDAN !
Hazıra kaçtıgını belli ettin şimdi susabilirsin (zaten belli etmiştinde neyse yorgunum yatıcam iyi geceler)
Onuru tanıyorum interneti sıkıntılı olduğu için facebooka bile giremiyor, insanların günahını almak yerine düzgün yorum atsak? Yada hiç ortamı germesek de yorum atmasak olmuyormu acaba

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli