Silahı sırtta taşıma plugini
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Merhabalar, başlıkta belirttiğim pluginin sma'sını atabilirmisiniz?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
"Silahı sırtta taşıma plugini" diye googleden arattım ve direk buldum. Birdahakni araştırma yaparak daha kolay bulabilirsiniz istediğiniz şeyleri.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Hazırcılık koktu...0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 9:41 pm Merhabalar, başlıkta belirttiğim pluginin sma'sını atabilirmisiniz?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@necati_dgn internetimde sıkıntı olduğu için sadece forum.csduragına girebiliyorum. @ShooTeR böyle saçma yorumlar yapmak yerine işinize baksanız iyi olur.
Linklerini gizle |
-
Saçma konustugum yok basbaya hazıra konuyorsun kardeşim, kusura bakmayın ama 2 dk kafanızı kaldırıp google'a yazıp bulabilicekken şu kafadasınız "ya nası olsa forumdaki avanaklar atar bana ben aramakla uğraşmıyım" bu kafadasiniz internetinde sorun var sadece forum.csd'ye girebiliyorsun nede güzel bir palavra internetinde sorun var ve sadece forum.csd giriş hmm ilginç güzel yalan...0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:37 pm @necati_dgn internetimde sıkıntı olduğu için sadece forum.csduragına girebiliyorum. @ShooTeR böyle saçma yorumlar yapmak yerine işinize baksanız iyi olur.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@ShooTeR başka yerde varsa var kardeş ben csduragı forumundan istiyorum ugrasmak istemiyorsan forumdan ayrılırsın. Benım internetim forum.csduragindan baska foruma girmiyor bunu palavra olarak algılamanız zerre umrumda değil keşke internetim doğru duzgun calıssada senın gibi insanlara muhtaç olmasam gereksiz yorumlar yapacaksanız sizi sikayet edeceğim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Uzatmaya gerek yok arkadaşlar. @0nurd0gann istediğin plugini yukarda attım çözüldü sanırım konuyu kapatabiliriz. @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Hazırcılara karşı HODRI MEYDAN !0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:55 pm @ShooTeR başka yerde varsa var kardeş ben csduragı forumundan istiyorum ugrasmak istemiyorsan forumdan ayrılırsın. Benım internetim forum.csduragindan baska foruma girmiyor bunu palavra olarak algılamanız zerre umrumda değil keşke internetim doğru duzgun calıssada senın gibi insanlara muhtaç olmasam gereksiz yorumlar yapacaksanız sizi sikayet edeceğim.
Hazıra kaçtıgını belli ettin şimdi susabilirsin (zaten belli etmiştinde neyse yorgunum yatıcam iyi geceler)
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@Yek'-ta @Taha Demirbaş eklenti isteklerine böyle yorumlara müsade ediliyormu?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Onuru tanıyorum interneti sıkıntılı olduğu için facebooka bile giremiyor, insanların günahını almak yerine düzgün yorum atsak? Yada hiç ortamı germesek de yorum atmasak olmuyormu acabaShooTeR yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:24 pmHazırcılara karşı HODRI MEYDAN !0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:55 pm @ShooTeR başka yerde varsa var kardeş ben csduragı forumundan istiyorum ugrasmak istemiyorsan forumdan ayrılırsın. Benım internetim forum.csduragindan baska foruma girmiyor bunu palavra olarak algılamanız zerre umrumda değil keşke internetim doğru duzgun calıssada senın gibi insanlara muhtaç olmasam gereksiz yorumlar yapacaksanız sizi sikayet edeceğim.
Hazıra kaçtıgını belli ettin şimdi susabilirsin (zaten belli etmiştinde neyse yorgunum yatıcam iyi geceler)
Linklerini gizle |