şikayet
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
- Server Ip/DNS: 213.238.171.131
şikayet
Ömer Bey cs92 ts96 olan ip de kurucuydum ben ama bugün beni serverden kovdular ve emek verdiğim sw ve tsyi değiştirmediler silin dedim olmadı kanıt olarak ne yapmam gerekiyorsa söyleyin göstereyim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
şikayet
beyefendi size mi ait ana panelde adınız soyadınız mı yazıyor ? onu öncelikle bilmemiz gerekir , böyle bir şey varsa server sizin üzerinizdeyse tc niz ile gmaile gelecek şifre ile geri alabilirsiniz. Fakat sizin üzerinize değilse yapılacak bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
-
-
şikayet
tc olmadığı sürece alamazsınız beyefendi sizin üzerinize değilse böyle bir şey yapmayınız , hakkınızı yemişlerdir ayıp etmişlerdir.penpor13 yazdı:nuri bey tc yok ama suan onların serverin outlookundaym
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
şikayet
Ortak olduğunuz kişilerin sorumluluğu size aittir. Tekrar böyle bir olay yaşamamak için dikkatli olunuz. Sonuçta emek verdiğiniz bir şey.
Linklerini gizle |
-
şikayet
Bundan Sonra bence kesinlikle ana panelinizi kimseye vermeyiniz ve zaten yasak , sorumluluğunuz sizin daha dikkatli olunuz alt panel full yetki acıp veriniz. Aldığınız ortakların verdiği paraya değil nasıl biri olduğuna bakarsanız daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
şikayet
Ana panel yasak derken?NuriReisHDYoutuber yazdı:Bundan Sonra bence kesinlikle ana panelinizi kimseye vermeyiniz ve zaten yasak , sorumluluğunuz sizin daha dikkatli olunuz alt panel full yetki acıp veriniz. Aldığınız ortakların verdiği paraya değil nasıl biri olduğuna bakarsanız daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.
Ne alakası var hocam?
Gereksiz bilgi vermeyiniz.
Linklerini gizle |
-
şikayet
bunları yapmayınız dedim. Gereksiz bilgi değil bunu bir sürü kullanıcı bilmiyor ana panelin sadece kendisine ait oldugunu başkasına verilmediğini bilgilendirme amacıyla yazdım.hpx' yazdı:Ana panel yasak derken?NuriReisHDYoutuber yazdı:Bundan Sonra bence kesinlikle ana panelinizi kimseye vermeyiniz ve zaten yasak , sorumluluğunuz sizin daha dikkatli olunuz alt panel full yetki acıp veriniz. Aldığınız ortakların verdiği paraya değil nasıl biri olduğuna bakarsanız daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.
Ne alakası var hocam?
Gereksiz bilgi vermeyiniz.
Linklerini gizle |