Ts sıfırladım halde gelıp hala saldırı yapıyolar
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Ts sıfırlıyom kımsye yetkı vermıyom saldırı yapıyolar ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Ana yedeği atın? Oluşan token ile kendinize sunucu sahibi verin herhangi bir açık yoktu ben aradım bulamadim bugüne kadar da sorun çıkmadı eğer hala saldırı varsa paneli bir kişiye daha felan varmış olabilirsin o panelden token oluşturup saldırıyordur bence
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Bu konu daha önce de açıldı kardeşim sen en son aldığın yedekte birisi gidip özelini açmış bunların ve sende bilmiyor iken yedek alıp tekrar kurmuşsun tek çözüm sıfırdan yapmak ve yetki verdiğin adamlara dikkat etmek burda CSD nin herhangi bir suçu yoktur
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Bak sımdi ben ana yedigi atım sadece manafor yetkı verdım oda bısey yapcanı baskasında vermedımoCezaMelegi yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:23 pm Ana yedeği atın? Oluşan token ile kendinize sunucu sahibi verin herhangi bir açık yoktu ben aradım bulamadim bugüne kadar da sorun çıkmadı eğer hala saldırı varsa paneli bir kişiye daha felan varmış olabilirsin o panelden token oluşturup saldırıyordur bence
En son ADOW tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ana yedegi attığında kimse saldırı yapamaz Ya manador ts3 u yanlış ayarlayıp açık bırakıyor yada o saldırıyor başka bir ihtimal yok
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Manafor mu yaptın diyorsun yani? Öyle bir şey deme bence çünkü benim de ts3 adresimi o düzenledi ve hiç bir açık yok varsa o adamdan sonra olmuşturADOW yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:24 pmBak sımdi ben ana yedigi atım sadece manafor yetkı verdım oda bısey yapcanı baskasında vermedımoCezaMelegi yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:23 pm Ana yedeği atın? Oluşan token ile kendinize sunucu sahibi verin herhangi bir açık yoktu ben aradım bulamadim bugüne kadar da sorun çıkmadı eğer hala saldırı varsa paneli bir kişiye daha felan varmış olabilirsin o panelden token oluşturup saldırıyordur bence
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
loglara bakılsın ayarlaması ıcın ona verdım bi tek .Özcan Örs yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:26 pmManafor mu yaptın diyorsun yani? Öyle bir şey deme bence çünkü benim de ts3 adresimi o düzenledi ve hiç bir açık yok varsa o adamdan sonra olmuşturADOW yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:24 pmBak sımdi ben ana yedigi atım sadece manafor yetkı verdım oda bısey yapcanı baskasında vermedımoCezaMelegi yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:23 pm Ana yedeği atın? Oluşan token ile kendinize sunucu sahibi verin herhangi bir açık yoktu ben aradım bulamadim bugüne kadar da sorun çıkmadı eğer hala saldırı varsa paneli bir kişiye daha felan varmış olabilirsin o panelden token oluşturup saldırıyordur bence
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Ana ts3de açık yok
Ts3 ayarlayan kişi yanlış ayarlıyor yada yetkiverdiğiniz kişi saldırıyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ozaman yani sonuc bu ama Neden yapıyo anlamıyomMertMatin* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:28 pm Ana ts3de açık yok
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kardeşim başka ihtimal yok ya ts3 u ayarlarken birseyi unuttu açık bıraktı millet bulup saldırdı ya kendisi saldırdı yada yetkili biri saldırdı bilgisayarda olsa loglardan birşey bulmaya çalışırdım. Buyurun loglarda ki ip leri karsilastirin o zaman Ne diyimÖzcan Örs yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:26 pmManafor mu yaptın diyorsun yani? Öyle bir şey deme bence çünkü benim de ts3 adresimi o düzenledi ve hiç bir açık yok varsa o adamdan sonra olmuşturADOW yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:24 pmBak sımdi ben ana yedigi atım sadece manafor yetkı verdım oda bısey yapcanı baskasında vermedımoCezaMelegi yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:23 pm Ana yedeği atın? Oluşan token ile kendinize sunucu sahibi verin herhangi bir açık yoktu ben aradım bulamadim bugüne kadar da sorun çıkmadı eğer hala saldırı varsa paneli bir kişiye daha felan varmış olabilirsin o panelden token oluşturup saldırıyordur bence
Linklerini gizle |