Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverlerimden Cs40 Açılmıyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Mesaj gönderen leonhifi »

Serverlerimden cs40 açılmıyor suan cs50 ve cs113 ü açtım fakat cs40 açılmıyor [@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Ayrı konu açmama gerek yok şuan daha sunucular açılıyor bazı ufak tefek sorunları halletmeye çalışıyorlar sabredin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Bizimkide açık değil konu açmadık bekliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
leonhifi
İletişim:

Arkadaslar Sert Tavır Yapmanıza gerek yoktur. Ben işlem bitti Sandım Çünki 2 serverimde Açıldı Cs40 da bir problem olustu Zannettim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

Bizimde 48 hala açılmadı bekliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Mesaj gönderen ADOW »

BIZIM SANSIMIZ YAVER GITI DUN AKSAM ACILDI :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
leonhifi
İletişim:

ENESIZM yazdı:Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç
Üstte Yorum Olarak Yazdıgımı Okusaydın böyle Gereksiz Bir Yorum atma zahmetine girmezdin. Bilgisayarım Yok Mobilden 3 server ile ugrasıyorum 2 serverim dün gece kapat aç yaptım açıldı cs40 açılmadı Farklı bir sorun var düşüncesi ile yazdım Ana Konuyu Takip etmeyi bizde biliyoruz Kolay birşey Olmadıgınıda Buraya yazmadan önce Şu egolarınıza bi çeki düzen verin ön yargıda bulunup yazmayın bu Forum Yardımlasma forumu LAFLAŞMA forumu değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

leonhifi yazdı:
ENESIZM yazdı:Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç
Üstte Yorum Olarak Yazdıgımı Okusaydın böyle Gereksiz Bir Yorum atma zahmetine girmezdin. Bilgisayarım Yok Mobilden 3 server ile ugrasıyorum 2 serverim dün gece kapat aç yaptım açıldı cs40 açılmadı Farklı bir sorun var düşüncesi ile yazdım Ana Konuyu Takip etmeyi bizde biliyoruz Kolay birşey Olmadıgınıda Buraya yazmadan önce Şu egolarınıza bi çeki düzen verin ön yargıda bulunup yazmayın bu Forum Yardımlasma forumu LAFLAŞMA forumu değil.
Ön yargı ve egoyu buradan nasıl çıkarttığını bilmiyorum bir sorun var düşüncesi diyorsun bunu demen için balık hafızalı olman gerekiyor. Sanki bütün serverlar şuan aktif sadece senin serverın kapalı gibi konuşuyorsun. Burda bu konu hakkında sana ne gibi bir yardımda bulunabiliriz ? Köşende oturup düşün tamam mı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
leonhifi
İletişim:

ENESIZM yazdı:
leonhifi yazdı:
Ön yargı ve egoyu buradan nasıl çıkarttığını bilmiyorum bir sorun var düşüncesi diyorsun bunu demen için balık hafızalı olman gerekiyor. Sanki bütün serverlar şuan aktif sadece senin serverın kapalı gibi konuşuyorsun. Burda bu konu hakkında sana ne gibi bir yardımda bulunabiliriz ? Köşende oturup düşün tamam mı ?
Kardeşim sende Birşeyi Zorla anlamak gibi bir Rahatsızlık mı Var ? Yoksa Yazdıklarımı Geveleyerek mi Okuyorsun ? Kocaman yazmısım yukarıda MOBİLDEYİM ANA KONUYU PEK TAKIP EDEMEDİM GECE 2 SERVERİM ACILDI CS40 DA BASKA BIR SORUN OLUSTU DÜŞÜNCESİYLE KONU ACTIM RAHATSIZSAN BİLDİRİ YAP LAF KALABALIGI DEĞİL.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli