Serverlerimden Cs40 Açılmıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 535
- Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
- İletişim:
Serverlerimden cs40 açılmıyor suan cs50 ve cs113 ü açtım fakat cs40 açılmıyor [@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Ayrı konu açmama gerek yok şuan daha sunucular açılıyor bazı ufak tefek sorunları halletmeye çalışıyorlar sabredin.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
- İletişim:
Arkadaslar Sert Tavır Yapmanıza gerek yoktur. Ben işlem bitti Sandım Çünki 2 serverimde Açıldı Cs40 da bir problem olustu Zannettim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Üstte Yorum Olarak Yazdıgımı Okusaydın böyle Gereksiz Bir Yorum atma zahmetine girmezdin. Bilgisayarım Yok Mobilden 3 server ile ugrasıyorum 2 serverim dün gece kapat aç yaptım açıldı cs40 açılmadı Farklı bir sorun var düşüncesi ile yazdım Ana Konuyu Takip etmeyi bizde biliyoruz Kolay birşey Olmadıgınıda Buraya yazmadan önce Şu egolarınıza bi çeki düzen verin ön yargıda bulunup yazmayın bu Forum Yardımlasma forumu LAFLAŞMA forumu değil.ENESIZM yazdı:Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Ön yargı ve egoyu buradan nasıl çıkarttığını bilmiyorum bir sorun var düşüncesi diyorsun bunu demen için balık hafızalı olman gerekiyor. Sanki bütün serverlar şuan aktif sadece senin serverın kapalı gibi konuşuyorsun. Burda bu konu hakkında sana ne gibi bir yardımda bulunabiliriz ? Köşende oturup düşün tamam mı ?leonhifi yazdı:Üstte Yorum Olarak Yazdıgımı Okusaydın böyle Gereksiz Bir Yorum atma zahmetine girmezdin. Bilgisayarım Yok Mobilden 3 server ile ugrasıyorum 2 serverim dün gece kapat aç yaptım açıldı cs40 açılmadı Farklı bir sorun var düşüncesi ile yazdım Ana Konuyu Takip etmeyi bizde biliyoruz Kolay birşey Olmadıgınıda Buraya yazmadan önce Şu egolarınıza bi çeki düzen verin ön yargıda bulunup yazmayın bu Forum Yardımlasma forumu LAFLAŞMA forumu değil.ENESIZM yazdı:Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kardeşim sende Birşeyi Zorla anlamak gibi bir Rahatsızlık mı Var ? Yoksa Yazdıklarımı Geveleyerek mi Okuyorsun ? Kocaman yazmısım yukarıda MOBİLDEYİM ANA KONUYU PEK TAKIP EDEMEDİM GECE 2 SERVERİM ACILDI CS40 DA BASKA BIR SORUN OLUSTU DÜŞÜNCESİYLE KONU ACTIM RAHATSIZSAN BİLDİRİ YAP LAF KALABALIGI DEĞİL.ENESIZM yazdı:Ön yargı ve egoyu buradan nasıl çıkarttığını bilmiyorum bir sorun var düşüncesi diyorsun bunu demen için balık hafızalı olman gerekiyor. Sanki bütün serverlar şuan aktif sadece senin serverın kapalı gibi konuşuyorsun. Burda bu konu hakkında sana ne gibi bir yardımda bulunabiliriz ? Köşende oturup düşün tamam mı ?leonhifi yazdı:Üstte Yorum Olarak Yazdıgımı Okusaydın böyle Gereksiz Bir Yorum atma zahmetine girmezdin. Bilgisayarım Yok Mobilden 3 server ile ugrasıyorum 2 serverim dün gece kapat aç yaptım açıldı cs40 açılmadı Farklı bir sorun var düşüncesi ile yazdım Ana Konuyu Takip etmeyi bizde biliyoruz Kolay birşey Olmadıgınıda Buraya yazmadan önce Şu egolarınıza bi çeki düzen verin ön yargıda bulunup yazmayın bu Forum Yardımlasma forumu LAFLAŞMA forumu değil.ENESIZM yazdı:Yav kardeşim anlamıyorum bakın insanlar zaten bunun üstüne çalışıyor resmi konuyu takip etseniz üşenmeden okusanız mesajları zaten bu konuyu açma zahmetine girmezsin bizimde cs18 açılmadı sadece sabredin bu kadar sabırsız olmayın bu işler kolay değil hemde hiç
Linklerini gizle |