Serverlarda cfg saldırısı yapılıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Bu iplerden bugun servera muhtemelen cfg ile saldırı yapıldı çünkü bu ipler sw girdiğinde pingler fırlıyordu oyundan ban attığımızda
eski haline dönüyor bu açığın ne olduğunu bilmiyoruz umarım fixlenir.
~ Lofty's @ Gaming Krallığı ~
Cs ip : Cs47.csduragi.com & 213.238.173.47
Ts İp : ts36.csduragi.com
Bu İpler Üzerinden Bir Kaç Kere Saldırı Yapıldı ;
85.103.173.16
88.235.102.7
195.87.155.58
eski haline dönüyor bu açığın ne olduğunu bilmiyoruz umarım fixlenir.
~ Lofty's @ Gaming Krallığı ~
Cs ip : Cs47.csduragi.com & 213.238.173.47
Ts İp : ts36.csduragi.com
Bu İpler Üzerinden Bir Kaç Kere Saldırı Yapıldı ;
85.103.173.16
88.235.102.7
195.87.155.58
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Geçmiş Olsun
Csdurağı Açığını Kullanarak Yararlanıyolar Tahaya Scriptleri Atıcam Bugün Fixlenir İnşallah Prim Vermeyin.
Csdurağı Açığını Kullanarak Yararlanıyolar Tahaya Scriptleri Atıcam Bugün Fixlenir İnşallah Prim Vermeyin.
Linklerini gizle |
-
Winston o scriptler cop aticaklarini biliyorjmda soyluyorum
millet kendisi kodluyor
millet kendisi kodluyor

Linklerini gizle |
Olm yasaklısın, yasağının kalkması için sahte saldırı düzenleyip sahte dosyalar mı göndereceksin?Violance3 yazdı:Geçmiş Olsun
Linklerini gizle |
-
sahte saldırı derken neyi biliyosun ?Yek'-ta yazdı:Olm yasaklısın, yasağının kalkması için sahte saldırı düzenleyip sahte dosyalar mı göndereceksin?Violance3 yazdı:Geçmiş Olsun
Linklerini gizle |
-
bilip bilmeden bu tür konuşman yanlış degilmi forum üyesi YEKTA ?Yek'-ta yazdı:Olm yasaklısın, yasağının kalkması için sahte saldırı düzenleyip sahte dosyalar mı göndereceksin?Violance3 yazdı:Geçmiş Olsun
ben o bu şu degilim merak etme batman.pl süperman.pl biliyomusun bunları tabikide hayır bak bakalım gelen saldırılar hangi ip üzerinden ya yekta sen beni tanıyamamışşın

Linklerini gizle |
-
he bu arada amacım yardım etmekken sen böyle ne bilim bazı konuları istedğin yere çekip farklı bi algı yaratmak istiyosun bazen beceriyosun ve yasaklıyım evet ama foruma atıcam videoda benim hiç birşeyle alakam olmadıgını sende izler görürsün yasaklı olsamda csduragına sırt çevirmeyen bi insanım merak etme.Yek'-ta yazdı:Olm yasaklısın, yasağının kalkması için sahte saldırı düzenleyip sahte dosyalar mı göndereceksin?Violance3 yazdı:Geçmiş Olsun
İNŞALALH EN YAKIN SÜREDE TEKRARDAN GÖRÜŞÜRÜZ Yekta.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Kaç gündür atıcaksın merakla bekliyorumViolance3 yazdı:he bu arada amacım yardım etmekken sen böyle ne bilim bazı konuları istedğin yere çekip farklı bi algı yaratmak istiyosun bazen beceriyosun ve yasaklıyım evet ama foruma atıcam videoda benim hiç birşeyle alakam olmadıgını sende izler görürsün yasaklı olsamda csduragına sırt çevirmeyen bi insanım merak etme.Yek'-ta yazdı:Olm yasaklısın, yasağının kalkması için sahte saldırı düzenleyip sahte dosyalar mı göndereceksin?Violance3 yazdı:Geçmiş Olsun

Linklerini gizle |
-
mehmet adam konuşşa atıcam zaten yaptıgını açıklamıyo bugün anlatıcam diyo sonra vazgeçiyo oynatıyo beni ama en kısa sürede atıcam inşallah.mehmetxkonya1 yazdı:Kaç gündür atıcaksın merakla bekliyorumViolance3 yazdı:he bu arada amacım yardım etmekken sen böyle ne bilim bazı konuları istedğin yere çekip farklı bi algı yaratmak istiyosun bazen beceriyosun ve yasaklıyım evet ama foruma atıcam videoda benim hiç birşeyle alakam olmadıgını sende izler görürsün yasaklı olsamda csduragına sırt çevirmeyen bi insanım merak etme.Yek'-ta yazdı:
Olm yasaklısın, yasağının kalkması için sahte saldırı düzenleyip sahte dosyalar mı göndereceksin?
Linklerini gizle |
Bu dosyalar suanda vurur ama düsüremezler. Server gitti sanirsin senin ipin gider neyse daha gerisi bende kalsin
Linklerini gizle |