serverin var ama full çekmiyormu ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 81
Merhabalar ben honor gaming klanından RESET serverimizi kapattık yakında belki yeniden açarız bilmiyorum ama şuanlık canım sıkıldığı için sağlam bir klan oluşturmak istiyorum 0 dan
serverinizin modunu karar vermediyseniz furien mod yapabiliriz a dan zye tüm gerekli pluginler gelişmiş bir şekilde mevcut jail pluginleride mevcut serveri 32leriz doldurma kapasitem yüksektir honor gamingi bilenler varsa 25 altına düşmüyordu diğer serverlerin kullanmadığı yeni sistemleri kullanarak serveri geliştireceğiz serverimizi bilienler bilir oynayanda mutlaka vardır özelden veya buradan ts ip atabilirsiniz
serverinizin modunu karar vermediyseniz furien mod yapabiliriz a dan zye tüm gerekli pluginler gelişmiş bir şekilde mevcut jail pluginleride mevcut serveri 32leriz doldurma kapasitem yüksektir honor gamingi bilenler varsa 25 altına düşmüyordu diğer serverlerin kullanmadığı yeni sistemleri kullanarak serveri geliştireceğiz serverimizi bilienler bilir oynayanda mutlaka vardır özelden veya buradan ts ip atabilirsiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
TS 3 IP VEREN ORTAK EDEN KIŞILER , Sorumluluk Tamamen Size Aittir. Olurda Bir Şey Olursa Lütfen CSDuragi ni Suçlamayınız. 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@NuriReisHDYoutuber bizi bilen bilir kendinle karıştırma insanları
32 tane bot atıpda gtden ban yiyen biz değildik sizdiniz hatırlatayım ha bu arada bi ara dalale ile csdurağına umutla saldıranda ben değilim sizsiniz onuda hatırlatıyım 

Linklerini gizle |
-
Benim Serverim Ban Yemedi
buyrun kanıtlarınız varsa saldırdığımza dair sunun ortaya
ben sadece gerekli açıklamayı yaptım ztn böyle şeyler yasak diye biliyorum bir kere forumdan giden biri saldırı yaptı o yüzden diyorum beyefendi.

En son NuriReisHDYoutuber tarafından Cum Eyl 15, 2017 1:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MAJESTIC GAMING
@leman bizi bilen bilir diyosun madem iyi clansın gelip başka servere ortak niye arıyorsun atıp tutuyorsun bide millet hakkında
Linklerini gizle |
-
:d yarası olan gocunurbobmarleyxx3 yazdı:@leman bizi bilen bilir diyosun madem iyi clansın gelip başka servere ortak niye arıyorsun atıp tutuyorsun bide millet hakkında

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@bobmarleyxx3 konuyu okuduysan şuanlık takılmalık server arıyorum diyorum tartışma ortamı yaratmaya meraklısınız
Linklerini gizle |
-
Verdiğiniz cevaba bakarmısınız ? beni kendinle karıştırma ne demek ? uslubu bozmayın lütfen ben önemli bir şeyi söyledim. Gereği Bu yani burda sizinle bir alakası yok tamamen konuyu okuyan kişiyle ts 3 ip veren veya ortak olan kişiyle alakalı. Moderatör olsaydı da öyle bir şeyi söylerdi.leman yazdı:@bobmarleyxx3 konuyu okuduysan şuanlık takılmalık server arıyorum diyorum tartışma ortamı yaratmaya meraklısınız
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@NuriReisHDYoutuber kaç yaşında çocuk olduğunu biliyoruz konuyu terk etmeni rica ediyorum
Linklerini gizle |
-
hala aynı şekildeleman yazdı:@NuriReisHDYoutuber kaç yaşında çocuk olduğunu biliyoruz konuyu terk etmeni rica ediyorum

@Taha Demirbaş
@PaZee
@Yek'-ta
Bakarsanız Sevinirim.
Linklerini gizle |