Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverimize Alt ya da Ortak Clan Aranmaktadır

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
PILAVYER

Mesaj gönderen PILAVYER »

Merhaba arkadaşlar. 37'ye eksi tip jail kuralı çok olmadı henüz bir haftalık bir serverimiz var. Serveri zamanla doldurmakla uğraşacak kadar enerjim ve vaktim olmadığı için sağlam bir alt klan arıyorum. Özellikle server arayan ya da açmak isteyen jail toplulukları varsa hiç düşünmesin gelsin, en iyi şekilde ağırlanacaktır. :) Düşünenler için tek söyleyebileceğim şey: Bizde saygısızlık, küfür olmaz bir de server eski tiptir bu kurallar değişmeyecektir. Bu şartları kabul ediyorsanız Ts3: zeyrek.ekibi.ch PILAVYER (Ahmet) ile konusmayı unutmayın :) Sevgiler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

PILAVYER yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:19 pm Merhaba arkadaşlar. 37'ye eksi tip jail kuralı çok olmadı henüz bir haftalık bir serverimiz var. Serveri zamanla doldurmakla uğraşacak kadar enerjim ve vaktim olmadığı için sağlam bir alt klan arıyorum. Özellikle server arayan ya da açmak isteyen jail toplulukları varsa hiç düşünmesin gelsin, en iyi şekilde ağırlanacaktır. :) Düşünenler için tek söyleyebileceğim şey: Bizde saygısızlık, küfür olmaz bir de server eski tiptir bu kurallar değişmeyecektir. Bu şartları kabul ediyorsanız Ts3: zeyrek.ekibi.ch PILAVYER (Ahmet) ile konusmayı unutmayın :) Sevgiler.
Kendim server açmadan önce user olarak çoğu yeri gezdim arkadaşımızin serverindeyken ts3 çağırdı gittim ayni zamanda ortamlara bakiyorum nasıl diye beni güzel karşıladı düşünen arkadaşlar olursa bi konuşsunlar derim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

cartelgaming

Mesaj gönderen cartelgaming »

Bizde arıyoruz fakat eski tip değil sunucumuz. Umarım bulursunuz alt clan. Başarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

Mesaj gönderen MustafaBaskan »

Anlaşırsak neden olmasın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PILAVYER

DarkThrone yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:26 pm
PILAVYER yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:19 pm Merhaba arkadaşlar. 37'ye eksi tip jail kuralı çok olmadı henüz bir haftalık bir serverimiz var. Serveri zamanla doldurmakla uğraşacak kadar enerjim ve vaktim olmadığı için sağlam bir alt klan arıyorum. Özellikle server arayan ya da açmak isteyen jail toplulukları varsa hiç düşünmesin gelsin, en iyi şekilde ağırlanacaktır. :) Düşünenler için tek söyleyebileceğim şey: Bizde saygısızlık, küfür olmaz bir de server eski tiptir bu kurallar değişmeyecektir. Bu şartları kabul ediyorsanız Ts3: zeyrek.ekibi.ch PILAVYER (Ahmet) ile konusmayı unutmayın :) Sevgiler.
Kendim server açmadan önce user olarak çoğu yeri gezdim arkadaşımızin serverindeyken ts3 çağırdı gittim ayni zamanda ortamlara bakiyorum nasıl diye beni güzel karşıladı düşünen arkadaşlar olursa bi konuşsunlar derim
Teşekkürler. Referanslarımızın olması mutlu ediyor :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PILAVYER

cartelgaming yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:29 pm Bizde arıyoruz fakat eski tip değil sunucumuz. Umarım bulursunuz alt clan. Başarılar
Umarım ip düşer size de :) Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PILAVYER

MustafaBaskan yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:33 pm Anlaşırsak neden olmasın?
Olabilir hocam tsye gelin konusalım bi ara :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PILAVYER

GÜNCEL+

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi