Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Kendim server açmadan önce user olarak çoğu yeri gezdim arkadaşımızin serverindeyken ts3 çağırdı gittim ayni zamanda ortamlara bakiyorum nasıl diye beni güzel karşıladı düşünen arkadaşlar olursa bi konuşsunlar derimPILAVYER yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:19 pm Merhaba arkadaşlar. 37'ye eksi tip jail kuralı çok olmadı henüz bir haftalık bir serverimiz var. Serveri zamanla doldurmakla uğraşacak kadar enerjim ve vaktim olmadığı için sağlam bir alt klan arıyorum. Özellikle server arayan ya da açmak isteyen jail toplulukları varsa hiç düşünmesin gelsin, en iyi şekilde ağırlanacaktır.Düşünenler için tek söyleyebileceğim şey: Bizde saygısızlık, küfür olmaz bir de server eski tiptir bu kurallar değişmeyecektir. Bu şartları kabul ediyorsanız Ts3: zeyrek.ekibi.ch PILAVYER (Ahmet) ile konusmayı unutmayın
Sevgiler.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Teşekkürler. Referanslarımızın olması mutlu ediyorDarkThrone yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:26 pmKendim server açmadan önce user olarak çoğu yeri gezdim arkadaşımızin serverindeyken ts3 çağırdı gittim ayni zamanda ortamlara bakiyorum nasıl diye beni güzel karşıladı düşünen arkadaşlar olursa bi konuşsunlar derimPILAVYER yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:19 pm Merhaba arkadaşlar. 37'ye eksi tip jail kuralı çok olmadı henüz bir haftalık bir serverimiz var. Serveri zamanla doldurmakla uğraşacak kadar enerjim ve vaktim olmadığı için sağlam bir alt klan arıyorum. Özellikle server arayan ya da açmak isteyen jail toplulukları varsa hiç düşünmesin gelsin, en iyi şekilde ağırlanacaktır.Düşünenler için tek söyleyebileceğim şey: Bizde saygısızlık, küfür olmaz bir de server eski tiptir bu kurallar değişmeyecektir. Bu şartları kabul ediyorsanız Ts3: zeyrek.ekibi.ch PILAVYER (Ahmet) ile konusmayı unutmayın
Sevgiler.
Linklerini gizle |
Umarım ip düşer size decartelgaming yazdı: Pzr Nis 19, 2020 4:29 pm Bizde arıyoruz fakat eski tip değil sunucumuz. Umarım bulursunuz alt clan. Başarılar
Linklerini gizle |
Olabilir hocam tsye gelin konusalım bi ara
Linklerini gizle |