Yorumu düzenleyip bu spoyu kaldırmanı istiyorum nedenini öm atarsan söylerim.Colditz yazdı: Cmt Tem 28, 2018 6:54 pm Yakında gelişmiş saldırı attack log eklentisi gelecek. Çok az kaldı deneme aşamasında şu an. Saldıran kişinin kodlarını görüp onları engelleyebileceksiniz. Sadece sabredin. Eklenti forumda paylaşılmayacak. Panele kurulması için uğraşacağım olmaz ise özel olarak kurabilirim sunuculara (isteyen kişilere). Bu saldırıları bitirmenin zamanı geldi de geçiyor hatta.
Serverime Saldırı hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Serverime Saldırı hk.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Serverime Saldırı hk.
Maalesef düzenleme yetkisi yok.alpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 29, 2018 12:25 amYorumu düzenleyip bu spoyu kaldırmanı istiyorum nedenini öm atarsan söylerim.Colditz yazdı: Cmt Tem 28, 2018 6:54 pm Yakında gelişmiş saldırı attack log eklentisi gelecek. Çok az kaldı deneme aşamasında şu an. Saldıran kişinin kodlarını görüp onları engelleyebileceksiniz. Sadece sabredin. Eklenti forumda paylaşılmayacak. Panele kurulması için uğraşacağım olmaz ise özel olarak kurabilirim sunuculara (isteyen kişilere). Bu saldırıları bitirmenin zamanı geldi de geçiyor hatta.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Serverime Saldırı hk.
Yeni panel ile gelir sanıyordum oysaki, çok güzel bir durum. Konu açarak herkese bildirmeniz daha sağlıklı olur bence.
Linklerini gizle |
Serverime Saldırı hk.
Ftp nizde addons/amxmodx kısmında "csduserlogs" adında klasör olması lazım.alpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 29, 2018 1:44 amYeni panel ile gelir sanıyordum oysaki, çok güzel bir durum. Konu açarak herkese bildirmeniz daha sağlıklı olur bence.
Linklerini gizle |
-
Serverime Saldırı hk.
Bilgi için teşekkürler, kast ettiğim bu konu illa silinecek, diğer insanların da bunu görmesi.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 29, 2018 1:50 amFtp nizde addons/amxmodx kısmında "csduserlogs" adında klasör olması lazım.alpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 29, 2018 1:44 amYeni panel ile gelir sanıyordum oysaki, çok güzel bir durum. Konu açarak herkese bildirmeniz daha sağlıklı olur bence.
Linklerini gizle |