serverimde 2 gündür saldırı yapılıyor ve hiç kimsede panel yok
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 236
- Server Ip/DNS: 213.238.173.40
- Clan İsmi: ResurRectioN™
2 gündür aynı olay vallahi bıktım bu olaydan
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Alakası yok kardeşim 103 nolu serverinizde yönlendirme var başka sunucuya dikkat et dikkatli bak. paneldeki tüm pluginleri sil sorun çözülecektir yada formatla serveri.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
kardeşim 103 e bişi dediğimiz yok zaten cs85 yapılıyo saldırı dıyorum anlaya biliyomusun acabayusobas yazdı: Prş Nis 30, 2020 8:02 pm Alakası yok kardeşim 103 nolu serverinizde yönlendirme var başka sunucuya dikkat et dikkatli bak. paneldeki tüm pluginleri sil sorun çözülecektir yada formatla serveri.
Linklerini gizle |
-
KARDEŞİM BAŞKA SUNUCUYA YÖNLENDİRME YASAK OLDUGUNU BİLMİYORMUSUN ?
Linklerini gizle |
-
kardeşim anlamakta sıkıntınmı var acaba yönlendirme falan yok biilip bilmeden atlamayın. biz sunucuya yapılan banlama olaylarından bahsederken sen ne diyosun ?yusobas yazdı: Prş Nis 30, 2020 8:24 pm KARDEŞİM BAŞKA SUNUCUYA YÖNLENDİRME YASAK OLDUGUNU BİLMİYORMUSUN ?
Linklerini gizle |
-
HERKES YOLUNDA GÜZEL TABİ
) SENDE HAKLISIN BİZ YALAN SÖYLÜYORUZ DİMİ
)

Linklerini gizle |
-
Kardeşim Yoluna bak Razaman ayında kalbini kırmayayım hadı boş yapma burda Ki öyle birşey olsa Csduragı yönetımi boşa durmuyor burda gerekeni onlar yapar zaten boş laf yapma burda ne bu cekememezlik anlayamadım bi türlüyusobas yazdı: Prş Nis 30, 2020 8:34 pm HERKES YOLUNDA GÜZEL TABİ) SENDE HAKLISIN BİZ YALAN SÖYLÜYORUZ DİMİ
)
Linklerini gizle |
-
NEYİNİ ÇEKEMEMİCEM KARDEŞİM SENİN . HAK ADALET YERİNİ BULUR MERAK ETME SEN GEREGİNİN YAPILMASINIDA BURDAN ARZ EDİYORUM @CsDuragi
Linklerini gizle |
-
Dediğin gibi böyle eklentiden yapılan bir saldırı ise durum daha kötüye gitmeden sunucunuzu sıfırlayın.vatanc yazdı: Prş Nis 30, 2020 7:53 pm panelden IP adreslerini buldum ts3 deki yetkili kişilere tek tek baktım olmayan kişilerede baktım eklentılerde herhangi bi sorun yok zamanında kullandığımız eklentiler bi klan tarafından yapılyıor bu şeyler yaşları 20 22 civarında kim olduklarını yakın zamanda tespit edicem ve bizim servere yapılanları aynıını yapıcan kim yaptı derseniz cs85.csduragi.com Ipmizin eski sahipleri yapıyor
Linklerini gizle |
-
eklentiden değil Kesinlikle eminiz Buna ama cözum yolunu biraz araştırma yaparak buldum birdaha hiçbir şekilde saldırı olmicaktir ve cok kısıtlı yetkiler kullanılacak ve Her hafta yetkililerin pwleri Değiştirilecektir.JB[EREN]JB yazdı: Prş Nis 30, 2020 8:42 pmDediğin gibi böyle eklentiden yapılan bir saldırı ise durum daha kötüye gitmeden sunucunuzu sıfırlayın.vatanc yazdı: Prş Nis 30, 2020 7:53 pm panelden IP adreslerini buldum ts3 deki yetkili kişilere tek tek baktım olmayan kişilerede baktım eklentılerde herhangi bi sorun yok zamanında kullandığımız eklentiler bi klan tarafından yapılyıor bu şeyler yaşları 20 22 civarında kim olduklarını yakın zamanda tespit edicem ve bizim servere yapılanları aynıını yapıcan kim yaptı derseniz cs85.csduragi.com Ipmizin eski sahipleri yapıyor
Linklerini gizle |