Selâmün Aleyküm;
Bazı Kişilerin Serverlerinin Bazı Yerlerinin Bozuk Olduğunu Dile Getiriyorlar Bende Dün Geceden Beri Düşünup Tasınıp Nasıl Cözebilceginizi Zaman Harcayıp Buldum Kesinlikle Teşekkür Etmenize Gerek Yoktur Burada Herkez Birbirine Yardım Ediyor Diye Bende Yardım Edeyim Dedim Çözüm Asagida Yazmaktadır
ÇÖZÜM:
panel.csduragi.com Adresine Girip Msn ve Sifre Giriyorsunuz Sonra Giriş Yapiyorsunuz Alt Sag Tarafta "Serveri Sıfırla" Diye Bir Buton Bulunmakda Ona Basıp Sonra Geriye Geliniz Alt Tarafta Serveri Resetle Yazıyor Onada Bir Sefer Basiniz Duzelcektir.
DIPNOT : Baya Bi Uzun Oldu Telefondan Yazdim Bide Yardimci Olabildiysem Sevinirim.
Serveri Bozuk Olanlara Cozum Burada
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
-
-
Benim Diğer Serverde Bozukdu Sıfırladım Düzeldi Şuan İşten Çıkıyorum Gece Vardiyasindaydim Eve Gidiyim Videolu Olarak Çekip Konuya EklicemTasarimci v2 yazdı:İnşallah trolldür
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Vay canına server sıfırlamak için bir de videomu çekiceksiniz? LOL
Linklerini gizle |
-
Yeni Server Alanlar ve Serverim Bozuk Diyenler İcin 1 Saat İçinde EklicegimTasarimci v2 yazdı:Vay canına server sıfırlamak için bir de videomu çekiceksiniz? LOL

Linklerini gizle |