Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverde PİNG VE LAG

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Duffy*
Server Ip/DNS: Pro.AsRgamingCS.com
Clan İsmi: AsR ~ Gaming
İletişim:

Serverde PİNG VE LAG

Mesaj gönderen Duffy* »

[@Bilinmeyen Etiket] @turk @CopyRight' cs duragı yonetımı ARKADASLAR SERVERIMIZDE PINGSNO EKLENTISI VAR AYRICA DAHA ONCEDEN SIZE SOLEMISTIM SIZIN SWNIZI BASKA MAKINEYE ALDIK DEMISTINIZ BIR NEVI GITMISTI AMA YINE BASLADI BU LAG PING OLAYI OTOMATIKMENDE SWDE ILK BASTA BEN OLMAK UZERE FPS DUSUYOR HEMDE COK ASIRI CS DURAGININ PRO SERVERINE GIRIYORUM FPS 50 60 KENDI SERVERIMDE ISE 20 30'OLSA SEVINCTEN UCUYORUM O DERECE BENIM ISTERNETIM DE PROPLEM VAR AMENNA PROPLEM OLMASA SATEN 100 AMA SERVER DE DE SIKINTI VAR BI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM LUTFEN 5 AY OLDU SIZIN SUNUCUNUZA GECELI GUZEL BI YERDE SERVERIMIZDE UFAK DEFEK OTURDU ORTAMI AMA BU SIKAYETI ALMAYA BASLADIM ILK BASTA DA KENDIM YASIYORUM LUTFEN YONETIMDEKI ARKADASLAR YARDIMCI OLUNUZ OZELLIKLE OMER TELLI KARDESIM SENDEN BI GERI DONUS BEKLIYORUM BI AN ONCE SIMDIDEN TESEKKUR

[TR] AsR ~ Gaming [www.asrgamingcs.tk ] CS23.csduragi.COM
En son Duffy* tarafından Prş Nis 28, 2016 5:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Duffy*
Server Ip/DNS: Pro.AsRgamingCS.com
Clan İsmi: AsR ~ Gaming
İletişim:

Serverde PİNG VE LAG

Mesaj gönderen Duffy* »

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Serverde PİNG VE LAG

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Forum kurallarına uygun şekilde konu açın, ekstra olarak sizin aldığınız fps client taraflıdır görsel eklentilere dikkat edin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli