Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

server saldırı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
bedran254
Clan İsmi: StarX` Gaming

server saldırı

Mesaj gönderen bedran254 »

Xander yazdı:
bedran254 yazdı:kardeşim öyle diyorsunda panel sadece 2 kişi de var 2 kişide kurucu :/
@bedran254 kardeşim 2 kişi diyodun 3 kisiye cıkardın ?
Evet 3. girmiyor :))

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

RooBiNHooD Efsanesi
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Cakkgal Gaming

server saldırı

Mesaj gönderen RooBiNHooD Efsanesi »

Diğer 3 Kişiye Sor Başka Birine Plugin Yükleme Olur Ayar Olur Yetki - Panel Şifresi Vermişler Mi Diye.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

server saldırı

Mesaj gönderen ulyoS »

@bedran254 tahminimce siz yaptınız veya zaten 1 ana panele 1 den fazla kişi girmesi yasak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bahadirdrs

server saldırı

Mesaj gönderen bahadirdrs »

Dostum ben sana tasarımcı yaptı demedim o zamanlar bizim serverimizin pluginlerini tasarımcı ayarlamıştı eğer sizin serverinizede geldiyse yardım için reklam yazılarını karıştırmış olabilir dedim. Zaten gelmemiş.

Ayrıyetten hiç tanımadığım insanlara neden saldırı yapiyim zaten bu konularda fazla bilgim yok.

Siz kendiniz bana 2-3 kişide panel var demiştiniz başkasına panel verilmediyse nasıl reklam yazılarını degistiriyim.

Ve hiçbirsey kesin deilken hertaraftan gelip sovuyosunuz bisey demiyorum hergun sizin serverinizden birileri yetki almaya gelip bişey yapamayınca sövüp cıkıyolar ve bende bu durumdan cok sıkıldım ben suçsuz olduğum halde sizde benimle ugrasıyosunuz ve bu böyle devam ederse bende sizinle ugrasmaya başlıcam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli